h i r d e t é s

A Vál-Völgyi Zsúr kifogott a közönségen

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A Vál-Völgyi Zsúr kifogott a közönségen

2023. május 29. - 09:14

Ilyen az, amikor egy faluról elhisszük, hogy világváros

Forrás: Gulyáságyú Média

Nagy a felfordulás a miniszterelnök és hű barátja, Mészáros Lőrinc szülőfalujában, hiszen nagyokosan úgy döntöttek a 7. Vál-völgyi Zsúr szervezői, hogy grandiózus ingyenes falu-, akarom mondani a helyi viszonyokhoz képes giga-rendezvényt tartanak rengeteg fellépővel, enni- és innivalóval és mindennel, ami szem-szájnak ingere. Rápakolt még egy lapáttal, hogy az idő is remek lett, így semmi nem óvhatta meg a falut az érdeklődők sokaságától.

Borítékolható volt a káosz….

Akinek már volt alkalma hasonló rendezvény szervezésében részt venni, annak azonnal feltűnhetett volna, hogy a hely adottságai, mérete, és az oda tervezett prgram-dömping finoman szólva sem sok jót sejtetnek. De nézzük, mire készült a 7. Vál-völgyi Zsúr szervezője, a Talentis Event and Marketing Kft., amit feltehetően az tett alkalmassá a megbízásre, hogy Mészáros Lőrinc NER-milliárdos érdekeltségében áll. Az ingyenes dzsemborira meghívott és busás díjban részesülő -egyelőre nem tudni, hogy ki fizette a cehhet és, hogy az milyen nagyságrendű lehetett, mert ugye ingyen ebéd az nincsen- fellépők a közösségi oldal szerint:

Az esemény így ajánlotta magát

„Helló Zsúrozók!  Idén újra találkozunk, és ezt egy hatalmas bulival fogjuk megünnepelni Veletek! Kedvenc Zsúrotok idén is bővelkedni fog gasztronómiai, zenei és kulturális programokban. Mentsétek el a dátumot: május 27-28. hétvége, nyárköszöntő Zsúrozás!!!

Vál-völgye legkedveltebb rendezvénye immár 7. alkalommal kerül megrendezésre, és idén még vonzóbbá és izgalmasabbá tesszük Számotokra. Ha a tökéletes családi programot keresed, vagy a barátaiddal indítanád be a nyarat, akkor ez a Zsúr Nektek szól!  Ami vár Rátok:

  • 2 színpad
  •  menő zenei felhozatal sztárvendégekkel
  • családbarát környezet
  • kulináris kalandozások
  •  finom italok és borok
  • kézműves vásár, helyi kiállítók
  •  minőségi idő a szeretteitekkel”

A műsorközlők: Köllő Babett és Dénes Tamás, szombaton az utolsó fellépő a Duna Aszfalt által szponzorált Nagyszínpadon 22 órakor kezdte műsorát. Vasárnap10.30-kor csapnak a húrok közé és 21.30-kor Kis Grófo mulatós zenéje zárja a kétnapos örömünnepet. A teljes programot ide kattintva olvashatja, akit érdekel.


Forrás: Vál-völgyi Zsúr/Facebook

Ehhez képest...

Nem sokkal szombaton 19:00 előtt a rendezvény szervezői is kapcsoltak, és kitették a virtuális „megtelt” táblát. Azt írták,

Szombat- vasárnapi program: araszolás Fel- és Alcsúton

„Legtöbben azért voltak mérgesek, mert a szervezők részéről nem kaptak semmilyen tájékoztatást, nem volt megoldásuk a kialakult helyzetre. Többen panaszkodtak arra is, hogy ugyan húszperces időközönkénti közlekedést ígértek a fesztiválbusz gyakoriságára, ehhez képest másfél órát kellett várniuk rá. Olvasóink elmondása szerint átlagban száz ember várakozott a fesztiválbuszra. Akik megunták a várakozást, a helyszínen lévő egy-két taxissal utaztak tova….” – írta a gulyasagyumedia.hu. Azért, hogy képben legyen:


Nagyobb méretért kattintson a képre!

(varosikurir.hu)