h i r d e t é s

Abszurdisztán – Ahol a jóság halálos bűn

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Abszurdisztán – Ahol a jóság halálos bűn

2019. április 22. - 08:15

 

Ma Soros György neve ellenzéki oldalon sem arat osztatlan sikert. A kormány rágalomhadjárata a nem kellően éber emberek véleményét könnyen eltorzítja. Ezt már semmiképp sem lehet annyival kimagyarázni, hogy ártatlan áldozatai lennének a dezinformációs játszmának.

Forrás: hvg.hu

Bele sem merünk gondolni, hogy az egyre aprózódó ellenzék soraiban hányan próbálják a kormány módszereit saját hasznukra fordítani. Mindez azonban nem sokat változtat annak tényén, hogy a milliárdos ellen indított hadjárat csak egy újabb ürügy a magyar nép belső konfliktusainak provokálására.

Most ismét nagy hullám várható rémhírgyárból, tekintve, hogy Soros megkapta a Rindenhour Bátorság díját. Amit csak úgy tudnak majd megejteni, ha a díjat odaítélő Randy Feltert és alapítványát is pellengérre teszik. Azonban Rindenhour neve nem véletlenül jelent egyet a bátorsággal.

Ő volt az az újságíró, aki felfedte az amerikai hadsereg által Mai Lei-ben elkövetetett vérengzését a vietnámi háború során.

Bátorság-díjat vett át Soros György a napokban, és az érte járó pénzdíjat egy Magyarországról angolul beszámoló blognak adományozta.

[…]

Soros a Népszava cikke szerint a díjjal járó 10 ezer dollárt a Hungarian Spectrum blognak adta, amelyet Balogh S. Éva '56-os menekült szerkeszt, és amely tájékoztatja az amerikai közvéleményt is arról, mi folyik ma Magyarországon.

Azok nevében vette át Soros a díjat, akikkel együtt dolgozott az évek folyamán, és akiket a mai magyar hatalom démonizál - Orbán Viktor "szupergonoszt" faragott belőle is. Ő nem él Budapesten ellentétben Pardavi Mártával, a Magyar Helsinki Bizottság társelnökével, akinek együtt kell élnie a szervezett ellenségeskedéssel, pedig csak a menekültek jogait védi. /hvg/

Azt már megszokhattuk, ha valakit a kormányközeli hangadók árulónak kiáltanak ki, azok többnyire elismert emberek. Illetve ma már ez sem teljesen igaz. Ha valaki nem fúj kellően a migránsok, Soros, vagy épp a liberálisok ellen, az is hazaáruló lesz.

Azt eddig is csak a hülye nem látta be, hogy Orbán elmebeteg. Sajnos a jelek szerint nagyon sokan osztoznak pszichózisában. Kimerítő folyamat, a hazugságok és következményeik csapásait hárítani.


 

h i r d e t é s