h i r d e t é s

Akciózott az ellenzék - Fábry Sándor majdnem beengedte Hadházyt az MTVA-ba

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Akciózott az ellenzék - Fábry Sándor majdnem beengedte Hadházyt az MTVA-ba

2019. április 16. - 07:51

 

Hétfő délután ellenzéki politikusok az MTVA Kunigunda utcai székházánál jelent meg, hogy beszélhessenek a Papp Dániel hírigazgatóval, és a politikai kampányokkal kapcsolatos kiáltványt olvashassanak be. - írja a bumm.sk.

Forrás: Hadházy Ákos/Instagram

Hétfő délután ellenzéki politikusok, többek között Hadházy Ákos, Szél Bernadett, Tordai Bence, Varju László és néhány momentumos az MTVA Kunigunda utcai székházánál jelent meg, hogy beszélhessenek a Papp Dániel hírigazgatóval, és a politikai kampányokkal kapcsolatos kiáltványt olvashassanak be. A kiáltványt később kiragasztották a székház egyik bejáratára is. A résztvevők között az LMP és az MSZP politikusai nem voltak ott. 

Az ötpontos kiáltványban az áll, követelik, hogy konszenzusos vezető álljon a közmédia élén; követelik a fizetett kormányzati propaganda betiltását; az EP-kampányban induló összes párt kapjon egyenlő arányban megjelenési lehetőséget a közmédia műsoraiban; csökkentsék a közmédia költségvetését; követelik, hogy a közmédia számoljon be az uniós beruházásokról. 

Szerették volna megtudni azt is, hányszor járt ellenzéki képviselő a köztévé műsoraiban az utóbbi időben, és mi az oka a mellőzésüknek. A biztonsági személyzet is hamar megjelent, és a fegyveres őrök kísérték a ellenzéki politikusokat, akik több bejáraton is megpróbáltak bejutni az épületbe. 

A 168 Óra beszámolója szerint Fábry Sándor éppen távozóban volt, amikor oda akarta adni belépőkártyáját Hadházy Ákosnak, hogy bejusson az épületbe. A biztonságiak ezt megakadályozták, ekkor mondta viccelődve a humorista, hogy vigyáznia kell, mert őt is földre viszik.

Fábry ezután Hadházyhoz fordult, akitől azt kérdezte, miért nem kérnek hivatalosan is időpontot, mire a képviselő jelezte neki, hogy ezt számtalanszor megtették. Fábry egy darabig még hallgatta Hadházy érvelését, majd elvonta a figyelmét „egy kollegina melle”, akivel kávézni készült, emiatt otthagyta Hadházyt.

bumm.sk/hirklikk.hu


 

h i r d e t é s