h i r d e t é s

Aki teheti, legalább 1000 forinttal segítse három éves Izabella gyógyítását! - Közösségi gyűjtés

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Aki teheti, legalább 1000 forinttal segítse három éves Izabella gyógyítását! - Közösségi gyűjtés

2020. november 30. - 06:36

A Láthatatlan Magyarország facebook csoport közösségi gyűjtést indított egy három éves, leukémiás kislány gyógyításának támogatására.

Forrás: Láthatatlan Magyarország facebook csoport

Aki teheti, legalább 1000 forinttal segítse három éves Izabella gyógyítását!

Kedves barátaim! Édesanyák, édesapák, nagyszülők, mindenki, akik egy gyermek életéért mindent meg kell tenni!

Cecén élő édesanya, Lakatos Tímea szívhez szóló levelét osztom meg Veletek, bízva abban, hogy a jóság és a szeretet ereje ismét meg fog mutatkozni. Egy csöppség vívja harcát a kegyetlen kórral. Segítsünk neki és szüleinek!

Az édesanya levele:

"Élettársammal hét gyermeket nevelünk Cecén, békében, szeretetben.

Nem vagyunk gazdagok, keményen megdolgozunk azért, hogy a családban meglegyen minden, ami az élethez szükséges. Nem élünk nagylábon, ami nincs azt szeretettel igyekszünk pótolni.

Főállású édesanya vagyok, párom keresete – egy építési vállalkozónál dolgozik segédmunkásként – pedig nem sok mindenre elég.Rettegünk attól, hogy a járvány miatt, nehogy ne legyen munkája.

Gyerekeink cseperednek, okosodnak. Hárman közülük Szekszárdra járnak középiskolába és ugyan most otthon vannak, hiszen online folyik az oktatás, de normális körülmények között minden hónapban bérletet kell venni nekik és a napi étkezésüket is meg kell oldaniuk a városban. A 11, 10 és 8 évesek a cecei iskola tanulói.

Májusban becsapott a villám:kiderült a három éves Izabella leukémiás. Azóta – a rendszeres pesti kezelések miatt – csak tankolásra annyit adunk ki, amennyit más talán havonta sem.

Ha úgy alakul, hogy Izabellával több napra is be kell feküdnöm a kórházba, a nagyobb gyerekek gondoskodnak a kisebbekről és a háztartásról.

Több helyre is fordultam már segítségért, kaptam is élelmiszercsomagot, hűtőszekrényt és egy-két olyan dolgot, amelyek hasznosak ugyan, de a jelen helyzetben nem jelentenek kifejezett segítséget számunkra.

A 9 fős család egy kétszobás házban lakik, az a szerencse, hogy Izabella állapota egyelőre nem teszi szükségessé a műtétet és az otthoni, külön steril szobát, mert ezt sem tudnánk biztosítani a számára. Arra, hogy a házhoz hozzáépítsünk, szintén nincs lehetőségünk.

Minden segítséget szívesen fogadunk, ruhát, cipőt, élelmiszert, de mivel 3 naponta meg kell tankolnunk az autót, ezért leginkább pénzre lenne szükségünk.

Rengeteg nem tervezhető kiadásunk van, amely számunkra szinte megoldhatatlan, elviselhetetlen terhet jelent. De mindannyiunk számára Izabella élete a legfontosabb, lemondunk mindenért azért, hogy minden esélyt megkapjon a pici lányom a gyógyulásra. Nagy küzdő, szerencsére jól viseli a kezeléseket. Néha sírdogál ugyan, de igyekszem megvigasztalni, egy öleléssel, mese olvasással.

Minden segítségnek örülünk. Aki fel szeretné velünk venni a kapcsolat, ezen az email-címen érhet el bennünket:

 

[email protected]

Pénzbeli adományokat erre a számlaszámra várunk nagy-nagy köszönettel:

Takarék Bank
Lakatos Tímea
58100051-10015490

Tudom, most a járvány idején senki sincs könnyű helyzetben. Minden pénzbeli támogatásnak örülünk, a legkisebb összeg is segítség. Kérek mindenkit, aki teheti segítsen abban, hogy kicsi lányunk gyógyulásához, és a nagy családunk részére mindent biztosítani tudjunk. Nem magamért kérek: mi a párommal mindenről lemondunk a gyermekeinkért, de többre nem vagyunk képesek.

Tisztelettel köszönöm előre is az adományokat.

Lakatos Tímea
a kis Izabella édesanyja "


Kommentelne? Kattintson ide!