h i r d e t é s

Alföldi nem kell Pécsnek – ez már a megtorlás?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Alföldi nem kell Pécsnek – ez már a megtorlás?

2018. április 17. - 12:43

 

Orbán március 15-i fenyegetése, hogy megtorolnak, ahol tudnak, napról napra beigazolódni látszik. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: nepszava.hu

Alföldi Róbert nem először érezheti saját bőrén a hatalom vérszomját. Lemondtak egy Alföldi Róbert főszereplésével készült kormánykritikus darabot Pécsett.

A szabadpecs.hu facebook oldalán adott hírt arról, hogy Pécs nem ad helyet a kormánykritikának és Alföldinek. Nem indokolták, miért marad el a Kodály Központba szervezett budapesti vendégelőadás, de azért sajnos sejthető.

A kővetkező a hivatalos indoklás:

“Tisztelt Közönségünk!

A május 27-i Zsolnay Színház Igenis miniszterelnök úr! előadása elmarad, a jegyeket április 18-tól, szerdától visszaváltjuk. A pénztárakban vásárolt jegyek árát a Zsolnay Kulturális Negyed Látogatóközpontjában , valamint a Kodály Központban fizetjük vissza.

Az online vásárolt jegyeket a Jegymester Kft visszautalja a saját rendszerén keresztül a vásárlók részére, ezzel további tennivalójuk nincs.

Köszönjük megértésüket!”

Az Átrium Színház sem érti

“Nem kaptunk indoklást a Zsolnay Színháztól, mi is a facebookon szembesültünk ezzel a kiírással, illetve pénteken tapasztaltuk, hogy a jegyértékesítést leállították, minden értesítés nélkül. Az előadást leegyeztettük, készültünk rá. Értetlenül állunk az eljárás előtt. Nagyon sajnáljuk. Üdvözlettel: az Átrium csapata”

Alföldi Róbert:

magyar vagyok és leszek, akkor is, ha nem a Fideszre szavaztam

Alföldi Róbert tőmondata mindent megmagyaráz!

gepnarancs.hu


 

h i r d e t é s