fbpx Alföldi Róbert botrányos üzenetet küldött a magyaroknak! | CIVILHETES

h i r d e t é s

Alföldi Róbert botrányos üzenetet küldött a magyaroknak!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Alföldi Róbert botrányos üzenetet küldött a magyaroknak!

2018. október 17. - 10:54

 

Erről sokáig fognak még beszélni. - írja a nyugdijasok.hu.

Forrás: mandiner.hu

Nagyon elgondolkodtató üzenetet küldött Alföldi Róbert a magyar embernek! Gondolatait változtatás nélkül idézzük, amit  a közösségi oldalára írt ki a Nemzeti Színház egykori igazgatója.

Mottó:

Semmi sem kelti bennünk annyira a végtelenség érzetét, mint a butaság.

 - Ödön von Horváth.

Szabad vagyok és leszek, akkor is, ha másként gondolkozom, mint a hatalom. Szabad vagyok és leszek, akkor is, ha nem a Fideszre szavaztam.

Magyar vagyok és leszek, akkor is, ha nem a Fideszre szavaztam. És továbbra is szabadon és nyitottan fogok a világról gondolkodni, még akkor is, ha a Fidesz ezt egyre inkább szeretné korlátok közé szorítani és megszüntetni.

És akkor is boldog leszek a hazámban, mint büszke magyar állampolgár, ha a Fidesz csakis és kizárólag azokat tekinti magyarnak, akik rá szavaztak. És utolsó percemig megértéssel, toleranciával és együttérzéssel fordulok a bajban lévő embertársaim felé, bármilyen vallásúak, bőrszínűek legyenek, még akkor is, ha a Fidesz és személyesen a miniszterelnök a legszörnyűbb és legsötétebb történelmi időket idézve próbálja félelemre és gyűlöletre tanítani és kényszeríteni a honfitársaimat.

És a végsőkig hinni fogok abban, hogy egyszer még egy szabad, toleráns, modern, figyelő, gondoskodó és kulturált Magyarországon élhetek, mint a hazájára büszke magyar.
Éljen a jövő és a szabadság! Éljen a szabadság!

nyugdijasok.hu


 

h i r d e t é s

Kommentek