h i r d e t é s

Állatkínzás Érsekvadkerten

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Állatkínzás Érsekvadkerten

2020. május 27. - 09:26

 

Olvasói levelet kaptunk egy cica utolsó napjáról. Anélkül, hogy állást foglalnánk az ügyben, Cirmi egyetlen bűne az volt, hogy átment a szomszédba. Az olvasói levelet változtatás nélkül közöljük.

Megrázó, felkavaró tartalom, csak erős idegzetű olvasó kattintson!
A tartalom videót és képet tartalmaz, amelyek megtekintését 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!

"Az Érsekvadkerten élő, idős édesanyám "Cirmi" nevű 7 éves macskájának 2020.05.23-án, kora délután nyoma veszett.

Szelíd, ápolt, barátságos, az emberektől nem félő (ivartalanított nőstény) cica volt, nem szokott elbarangolni, a reggeli és esti etetésekkor mindig megjelent. Édesanyám egyetlen macskája volt. Családtagként szerette és bánt vele.

Édesanyám aznap, ill. másnap folyamatosan kereste, szólítgatta. Vasárnap kora este a vele évtizedek óta rossz viszonyban lévő szomszédjának (H. Sándorné) a telekhatáron lévő fészeréből halk, keserves nyávogást hallott, amely a szólítgatására erőtlenül reagált.

Édesanyám telefonhívását követően a fiammal azonnal átmentünk és az erőtlen nyávogást hallva H. Sándorné fészeréből kihoztuk a haláltusáját vívó Cirmit.

A macska deréktól lefelé bénult, mozgásképtelen volt, gyakorlatilag szét volt kaszabolva, a farka levágva, a két hátsó lába szilánkokra törve, a bőre nagy felületen lenyúzva, a hasfala szétnyílva. A haláltusáját vívta.

A fészerben, a macska mellett egy kapa (H. Sándorné kapája) volt a földre dobva, amelyet - a rendőrség kiérkezéséig - biztonságba helyeztünk. A kapa éle tele volt Cirmi szőrszálaival.

Azonnal hívtam a rendőrséget, akik meg is jelentek, később a balassagyarmati helyszínelők is kijöttek, az adatok felvételét, H. Sándorné meghallgatását, ill. a nyomrögzítést követően, éjfél után távoztak. Vélhetően hivatalból elindították a különös kegyetlenséggel elkövetett állatkínzás miatti hatósági eljárást.

Cirmit aznap este egy állatorvos, a szívébe adott injekcióval szabadította meg szenvedéseitől.

Cirmi. Élt 7 évet. Az emberi gonoszság elpusztította."

 

 

 

 

 

 

 


 

h i r d e t é s