h i r d e t é s

Andy Vajnát Amerikában is eltemették

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Andy Vajnát Amerikában is eltemették

2019. február 21. - 08:12

 

Andy Vajna hosszú betegség után január 20-án halt meg. Budapesten már korábban eltemették, majd felesége, Vajna Tímea Amerikába is vitt hamvaiból.

Andy Vajna - Forrás: Daily News Hungary

Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, magyarországi búcsúztatásán ott volt Orbán Viktor mellett Arnold Schwarzenegger is.

Vajna fiát és szüleit is Amerikában temették el, végakaratának megfelelően felesége Amerikába is vitt hamvaiból. A Blikk azt írja, a Los Angeles-i szertartáson szintén ott volt Schwarzenegger, de Kurt Russell is, valamint Orbán Viktor udvari zenésze, Leslie Mandoki.

„Nem sokkal a budapesti búcsúztatás után kaptam az értesítést Andy amerikai cégének illetékesétől, és úgy alakítottam a februári, Los Angeles-i programomat, hogy a kinti temetésén is részt tudjak venni. Méltónak érzem, hogy Andy hamvainak egy része Los Angeles földjébe kerül, hiszen forradalmasította a hollywoodi filmgyártást” – mondta a lapnak Mandoki.

Vajna Tímea mésfél hete vitte Kaliforniába néhai férje hamvainak egy részét, a producer temetésére négy nappal az Oscar-gála előtt kerül sor. (hvg.hu)


 

h i r d e t é s