h i r d e t é s

Árat emel a DIGI januártól

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Árat emel a DIGI januártól

2022. november 11. - 13:50

A szolgáltató azonban biztosít új kedvezménylehetőségeket is az ügyfeleknek.

A kép illusztráció! - Forrás: PC World

Emeli vezetékes és műholdas szolgáltatásainak listaárát a DIGI-csoport januárban. A drágítást a társaság a makrogazdasági helyzettel indokolta, az infláció és az energiaárak ugyanis jelentősen emelték a működési költségeiket.

Az árváltozás a DIGI és a hozzá tartozó Invitel valamennyi kábeltévé-, internet-, telefon- és műholdas szolgáltatását érinti. A változás a következőképpen alakul:

  • az önálló vezetékes internetszolgáltatással rendelkező ügyfelek előfizetése 2000 forinttal,
  • a csak műholdas (DTH) előfizetéssel rendelkező ügyfelek szolgáltatásainak ára 1000 forinttal,
  • a két vagy három vezetékes szolgáltatással rendelkezők csomagjai 1500 forinttal drágulnak.

A határozott hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfelekre nem vonatkozik a változás a hűségidő végéig. Az új hűségprogramjukkal 12 hónapos hűségidőt vállaló ügyfeleknek január 1-től havidíj-kedvezményt biztosítanak, míg az új elektronikus számlázási csomagjukhoz kapcsolódó kedvezménnyel további szolgáltatási díjkedvezmény jár. A kedvezmény igénybevételéről azoknak is nyilatkozniuk kell, akik már korábban átálltak elektronikus számlázásra – írták.

A kedvezményeket minden új előfizető kérheti, akárcsak azok, akiknek lejárt a hűségidejük. Ennek érvényesítését péntektől teszik lehetővé a közlemény szerint. (MTI)/Infostart