fbpx Art Pikniket rendeznek a hétvégén Pannonhalmán | CIVILHETES

h i r d e t é s

Art Pikniket rendeznek a hétvégén Pannonhalmán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Art Pikniket rendeznek a hétvégén Pannonhalmán

2021. szeptember 10. - 15:04

 

Hazai éttermek mutatkoznak be a kulturális programelemekkel tarkított Art Piknik elnevezésű gasztronómiai fesztiválon szeptember 11-én és 12-én Pannonhalmán - tudatta az esemény főszervezője az MTI-vel.

Forrás: EVENTLAND

Horváth Gábor közleménye szerint a vendéglátók egyebek mellett Encsről, Veszprémből, Köveskálból, Palkonyáról, Tatáról, Szigetmonostorról, Esztergomból, Szentendréről, Pannonhalmáról, Sopronból és Székesfehérvárról települnek ki. A gasztronómiai élményt termelői piac is színesíti.
    

Az esemény részeként nyitják meg szombaton az Art Flexum Nemzetközi Művésztelep kiállítását, majd Csalár Bence Színfalak mögött című könyvét mutatják be. Ezt követően beszélgetést tartanak Beke Márton, a Torula Művésztér vezetőjének, Paris Noble, az Elevate Strategy & Design társügyvezetőjének, valamint Farkas-Papp Éva szobrászművész részvételével.
    

Aznap a résztvevők mintás tányérokat készíthetnek a Vadvirágos porcelánok elnevezésű workshopon, majd a gasztronómiai innovációkról hallhatnak egy kerekasztal-beszélgetésen. Vasárnap egyebek mellett szabadtéri festést tart és állandó kiállítást nyit meg Mr. Tibowsky tetováló- és képzőművész, továbbá Tessék címmel beszélgetést hallhatnak a látogatók, amelyen Mr. Tibowsky mellett Dejcsics Konrád, a Pannonhalmi Főapátság kulturális igazgatója, Hefter Brúnó, a Hefter Galéria vezetője, valamint Bagó Zsófia, a Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület képviselője vesznek részt. (MTI)
 


 

h i r d e t é s

Kommentek