h i r d e t é s

Átlátható és biztonságos konyha, megfelelő konyhapult-világítással

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Átlátható és biztonságos konyha, megfelelő konyhapult-világítással

2020. december 07. - 11:45

 

A konyha egy olyan színtere a lakásnak, amely alapos és jól megválasztott világítást érdemel, hiszen ott születnek a napindító reggelik, a pörgős ebédek, a meghitt vacsorák és az éjféli snackek egyaránt. Az aprólékos munkák miatt szükség van megfelelő fényforrásokra ahhoz, hogy a répa helyett ne az ujja kerüljön a levesbe. Ma már számos modern és korszerű megvilágítás elérhető, amely olyan lehetőséget biztosít Ön számára, amely nem csak hasznos, de kifejezetten hangulatos és designos is, mint a LED konyhapult-világítás.

Forrás: ledlampahaz.hu

A konyha megvilágításának fontossága

Manapság egyre többen kényszerültek otthonaikba a koronavírus-járvány hatására, így megadatik annak a lehetősége, hogy az irodai kantin vagy ételrendelés helyett összedobjon valami finomságot a konyhában. Minél több időt tölt otthon az ember, annál több hibát, hiányosságot vagy fejlesztendő felületet fedez fel, nincs ez másképp a konyhával sem. Egy jól kiválasztott világítótest, megfelelő fényerővel rendelkező izzó és az ideális ponton elhelyezett LED szalag rengeteget segíthet a konyhai munkában, hiszen hosszas főzésekhez nem elegendő a már megszokott, szegényesebb, ráadásul sokat fogyasztó világítás.

Minden helyiségben, de kifejezetten a konyhában is szükséges egy elsődleges, azaz fő világítást, valamint egy kiegészítő, azaz mellékvilágítást tervezni a megfelelő láthatóság és a fény fókuszáltsága érdekében. A fő világítást legtöbb esetben a mennyezeti vagy a felfüggesztett lámpatest adja, amelynek elsődleges célja az egyenletes fényerősség biztosítása, főleg abban az esetben, ha a konyhának nincsen olyan ablaka, ahonnan természetes fény áradhatna be. Más a helyzet, ha amerikai konyhás nappaliról van szó, hiszen ebben az esetben érdemes olyan lámpatestet beszerezni, amely bevilágítja az egész teret, nem csak a konyhát.

A LED szalag előnyei

A konyhapult megfelelő megvilágítása kifejezetten fontos, hiszen kisebb-nagyobb balesetek egyaránt elkerülhetők abban az esetben, ha az ember tisztán látja, hogy éppen mit csinál. Így a fő világítás mellett elengedhetetlen egy olyan fényforrás beszerzése, amely közvetlenül, fókuszált fénnyel képes a pult megvilágítására. Abban az esetben, ha a pult fölött konyhaszekrény található, akkor két megoldás közül is válogathat. A világítás lehet teljes mértékben rejtett süllyesztett alumínium profilok segítségével. Így egy elegáns LED szalagos megoldás alakítható ki. Amennyiben szeretné beszerezni a megfelelő alumínium profilt, akkor keresse fel a LEDLámpaház.hu weboldalát!

A süllyesztett megoldás mellett felületre is szerelhető LED szalagok is megtalálhatók a piacon. A LEDLámpaház.hu rendelkezik konyhapult-világításhoz “szereld magad csomaggal”, amely tartalmaz minden olyan tartozékot, ami az ilyen jellegű világítás kialakításához szükséges. Nincs szükség arra, hogy órák hosszat válogassa a termékeket, egy csomagon belül megkaphat mindent egyszerűen és gyorsan.


 

Kommentek

h i r d e t é s