h i r d e t é s

Az első polgármester, aki szembemegy a "jóvanazúgy-elvével"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az első polgármester, aki szembemegy a "jóvanazúgy-elvével"

2022. május 12. - 06:15

 

Megsüllyedt a Fillér utca egy szakaszon és ennek javítását kérte a II. kerület polgármestere, Őrsi Gergely.

Forrás: Őrsi Gergely Facebook oldala

Két hét és rengeteg jelzés után az út kezelői hajlandóak kijavítani egy, a forgalmat akadályozó úthibát a Fillér utcában. A munkálatok elkezdődtek, de a polgármester szerint egyelőre nincs benne köszönet.

"Itt kell lenned, hogy elhidd…

A Fővárosi Csatornázási Művek kivitelezője elkezdte a Fillér utca süllyedésének a javítását, de sajnos úgy, hogy abban egyelőre nincs köszönet.

A kivitelező gyakorlatilag mindent szanaszét hagyott. Félredobált táblákat, járdára kényszerülő buszokat eredményezett a munkavégzés első napja.

Elszomorító, hogy nekünk kellett visszafordítani a gyalogátkelő tábláját, érthetetlen, miért nem helyeztek ki gyalogosok közlekedésére figyelmeztető táblát egy ilyen helyszínen zajló munkavégzéskor, ahogy elkeserítő és érthetetlen a túloldalon nemrég felújított járda forgalomtechnikai hiányosság vagy más okból történő széttörése.

És pusztán érdekességként, vajon miért szerepel május 9. a munkavégzés kezdetének megjelöléseként, ha ma indult a munka, de inkább nem sorolom tovább.

Természetesen értesítettük a céget, és azonnali megoldást, körültekintő munkavégzést várunk tőlük." - írta Őrsi Gergely a Facebook oldalán


 

Kommentek

h i r d e t é s