h i r d e t é s

Az ételkészítés új dimenziója

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

Az ételkészítés új dimenziója

2023. február 07. - 10:26

A Sencor elhozta az ételkészítés új dimenzióját a magyar háztartásokba, amelyben már nem kell számításba venni, hogy hol, illetve hány darab konnektor áll rendelkezésre a konyhában. A japán gyökerekkel rendelkező európai márka nemrég ugyanis három olyan ételkészítéshez használható készüléket mutatott be, amelyek akkumulátorral működnek. 

Az SCB 9000WH típusú vezeték nélküli aprító bármikor egyszerűen működtethető, mivel használatát nem korlátozza a vezeték hossza vagy a konnektor távolsága. „A készülék kétféle fokozaton üzemeltethető, így tetszőleges teljesítménnyel apríthatjuk fel benne a különféle zöldségeket, húsokat. Az alacsony sebességgel durvább, a nagyobb sebességfokozattal pedig finomabb minőségű mixtúrát kaphatunk” – jegyezte meg Lucza András, a Sencor SDA Divízió vezetője.

Mivel a késegysége két felső és két alsó pengét tartalmaz, ezért a keményebb, egyébként nehezen feldolgozható alapanyagok is felapríthatók vele. A kések titán bevonata miatt pedig a feldolgozott ételek maximálisan megőrzik a bennük rejlő vitaminokat és alapanyagokat. „Ha pedig túlságosan kemény hozzávalót szeretnék vele feldolgozni, akkor a készülék fényjelzéssel figyelmeztet, majd kikapcsol a késegység megóvása érdekében” – hangsúlyozta Lucza András.

Az aprító lítiumionos akkumulátora nagy kapacitással bír és használat közben egy LED-kijelző mutatja meg az energiatároló egység töltöttségét. A Direct Drive funkciónak, valamint az USB-C kábellel rendelkező töltőadapterrel az aprító akár használat közben is tölthető.

Akkumulátoros botmixer

Az aprítóhoz hasonlóan az SHB 9000WH típusú botmixer sem rendelkezik vezetékkel, így bárhol lehet használni. A készülék nagy, 2000 mAh kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, ami hosszantartó használatot tesz lehetővé. Ha azonban szorít az idő akkor ez a készülék is használható töltés közben a Direct Drive funkciónak köszönhetően.

A botmixer kiváló minőségű rozsdamentes acél habverővel van felvértezve, amivel rövid idő alatt hibátlan állagú krémeket készíthetünk. „A rozsdamentes keverőszárral, melynek kései szintén titán bevonatúak, a krémlevesek mixelésére használható. A készülékhez ugyanakkor egy 500 ml-es aprítóedény is csatlakoztatható, amellyel dióféléket, kávébabszemeket, illetve jeget is lehet darálni” – hangsúlyozta a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

Az SHB 9000WH kétféle fokozatban működtethető, így mindig az adott alapanyag szerint válaszhatjuk ki a legoptimálisabb működési sebességet. Mivel a botmixer késeit is titán bevonattal látták el, ezért az alapanyagok tökéletesen megőrzik a bennük rejlő értékes vitaminokat és értékes ásványi anyagokat.

Sokoldalú kézimixer

A kézimixerekre mindig számíthatunk, ha habot, vagy süteménytésztákat kell kikeverni. Gyorsaságukkal és hatékonysággal sok terhet vesznek le a vállunkról. Az akkumulátoros változat ugyanazt a teljesítményt és praktikumot nyújtja, mint a vezetékes társaik. Használat közben ugyanakkor nem kell kerülgetni a vezetéket, ami kényelmesebbé teheti a konyhában töltött időt.

A Sencor SHM 9000WH három különböző sebességfokozatban működtethető. A tartozékoknak köszönhetően sokoldalú felhasználhatóságot biztosít. „A készülékhez ugyanis egy nagyobb habverő, valamint két darab krómozott keverőszár is rendelkezésre áll. Előbbivel tökéletes tojásfehérjét, krémet, vagy tejszínhabot készíthetünk, míg a keverőszárakkal pedig krémleveseket, vagy kenhető krémeket varázsolhatunk az asztalra” – tette hozzá Lucza András.  A Sencor vezeték nélküli konyhai kisgépei, tehát nemcsak kényelmes, hanem hatékony működést kínálnak. Ezzel pedig egyszerűbbé és gondtalanabbá teszik a konyhai teendők elvégzését.

2+1 év garancia

Bármelyik készülékre is essen a választás, a Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu -n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt