h i r d e t é s

Az ideális férfi nem mítosz

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Az ideális férfi nem mítosz

2020. április 13. - 16:47

 

A párválasztás során nőknek és férfiaknak egyaránt számos nehézséggel kell szembenézniük. Például a nőknek az igazi férfi és nőcsábász közötti különbségeket kell felismerni, a férfiak pedig jó, ha megismerik, hogy valójában a nők milyen pasi típusok közül válogatnak.

Forrás: cupydo.hu

Célunk most úgy nyitogatni és megfejteni ezeket a kérdéseket, hogy mindkét nem számára adjunk kendőzetlen tényeket.

Az ideális társ és a nőcsábász

Míg a skalpvadász férfi szeret átlátszó szavakkal és negédes romantikázással közel húzni egy kiválasztott női szívet magához - és ezen kívül még nagyjából bármilyen technikával megvalósítani célját -, addig egy igazi férfi nem játszmázik. Az előbbi kiszűrésére számos lehetőség van, de az igazság az, hogy a legtöbb nő ezt a szíve mélyén azonnal érzi, mert túl idilli és romantikus a szituáció, és a nőcsábász viselkedése valahogy mindig kedvünkre való. Persze, ha szeretnénk belemenni a játszmába, ez egyéni döntésünk, nincs vele baj. A fókusz inkább ott van, hogy tényleg meg tudjuk-e ítélni, hogy minden ígéret ellenére ez csak egy könnyed kapcsolat reménye. És tudatosak maradunk-e abban, hogy a férfi nem fog megváltozni. Nem, a kedvünkért sem. Nézzünk pár szoknyapecér tulajdonságot a könnyebb felismerés érdekében:

  1. Stílusos: Az elegancia mintha veleszületett képessége lenne. Laza, jól öltözött és tulajdonképp megszólalnia sem kell.
  2. Mosoly: Van egy belülről jövő magabiztossága, mely olyan erejű arckifejezésben és mosolyban nyilvánul meg, hogy a női szívek zöme olvadozni kezd.
  3. A beszéde: Nála olyan, hogy bizonytalanság, nem létezik. Tudja, mit akar, és azt hogyan érje el. Mondatai kétséget nem tűrő határozottságúak.

Az álompasi létezik

Ne gondold, hogy a fentiekben felsorolt tulajdonságokkal nincsenek hosszú kapcsolatra vágyó álompasik. Vannak, viszont van egy fontos pont, mely megkülönbözteti a nőcsábásztól az igazi herceget. Ez pedig az, hogy egy igazi férfi hajlandó tenni a kiszemelt nőért. Amíg a nőcsábász ígéretekkel halmoz el, de az első akadálynál lelép, addig életed férfija kitartóan fog küzdeni. Szeretnél rátalálni a te Mr. Bigedre? Akkor irány a CUPYDO Társkereső, ahol naponta több ezer tag ismerkedik és keresi a párját.

Becsüld meg az igazit

Mivel az álompasinak számtalan pozitív tulajdonsága van, és még tenni is tud a másikért, ezért igazán fontos, hogy felismerd őt. Sok álompasi kerüli el a szerelmet, mert a nő egy korábbi sérelem miatt összekeveri a nőcsábásszal, és inkább eldobja magától.

Felismerési iránymutató

A legfontosabb különbséget szédítő és igazi között már megmutattuk, de azért vannak még jelek. Ilyen fontos tényező, hogy az álompasi sosem várja meg a nő kezdeményezését, hanem ő lép. Árulkodó tényező még, ha minden erőltetés nélkül képes a férfi beszélgetni a jövőről. És mindezt nem álomszerű nagyvonalakban teszi meg, hanem konkrét dolgokban. Érdekli a nő perspektívája, tervei és a valódi tartalmas tervezés, amit el is kezd megvalósítani.


 

h i r d e t é s