h i r d e t é s

Az MSZP megnevezte a DK-s "taghorgászokat"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az MSZP megnevezte a DK-s "taghorgászokat"

2020. február 22. - 15:37

 

Varju Lászlót és Élő Norbertet okolják a szocialisták azért, hogy egyre-másra vándorolnak el tőlük - például a Demokratikus Koalícióhoz.

Élő Norbert és Varju László

Szocialisták szerint a DK-s Varju László és Élő Norbert csábítja át az embereiket, utóbbi azonban tagadja, hogy így lenne - írta a Magyar Nemzet szombaton.

A lap felidézte, hogy két MSZP-s fővárosi polgármester, Kiss László III. és Szaniszló Sándor XVIII. kerületi városvezető váratlanul kilépett a pártjából, és bejelentette, hogy a DK-hoz csatlakozik. Az ügy rég nem látott, nyílt konfliktushoz vezetett - fogalmazott a Magyar Nemzet.

Az MSZP elnökségének meg nem nevezett forrásai egybehangzóan állították a lapnak, hogy Varju László, a DK alelnöke, valamint Élő Norbert XII. kerületi önkormányzati képviselő

keresi fel és próbálja átcsábítani

a "Gyurcsány-pártba" a szocialista polgármestereket, önkormányzati politikusokat.

A Magyar Nemzet megkeresésére Élő Norbert tagadta, hogy így lenne, szerinte mindenkinek joga van hozzá, hogy eldöntse, "politikai hazáját hol találja meg". Úgy vélekedett: Kiss László és Szaniszló Sándor is azt gondolhatta, hogy közelebb áll hozzá a DK programja. Élő Norbert szerint

a történtek nem okozhatnak problémát az ellenzéki együttműködésben.

Varju Lászlót lapzártáig nem érte el a Magyar Nemzet. (infostart.hu)

A két cikkben elített politikusokon kívül is folyamatos az agitáció. Esztergomban tudunk olyan MSZP szimpatizánsról, akit egy párttag próbált meg beszervezni a Demokratikus Koalícióba.

Ne foglalkozzz velük, azok tök hülyék

- emlékezett vissza a lapunknak nyilatkozó MSZP-s aktivista.


 

h i r d e t é s