h i r d e t é s

Az ország, amit már csak az ima tart egyben

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Az ország, amit már csak az ima tart egyben

2019. szeptember 23. - 11:21

Csak nehezen értelmezhető az a vallási buzgalom, ami az úgy nevezett nemzetvezetőinket övezi. A személyi kultusz ismeretesen a diktátorok sajátja. Ennek része az eleve elrendelt abszolútuma. A legenda táplálására pedig mindig lehet találni megfelelő személyzetet. Ma a Fidesz nevű szekta Orbánnal az élen élvezi a magyar keresztény egyházak osztatlan támogatását.

A miért nem lehet kérdés, az egyházak nagy – mondhatni feltűnő – gyorsasággal bocsátották meg Orbánnak ifjúkori kirohanását („Csuhások, térdre, imához!”). Sőt, mi több, a magát kereszténynek és demokratának hirdető pártcsökevény is, amelynek eredetileg az üzenet szólt mára olyan szinten a Fideszre van kötve, hogy amennyiben a nagyobbik kormányzópárt valami csoda folytán megszűnne, a mesterséges kómában tartott KDNP is követné azt.

A minap a politikai pedofília új, eleddig nem ismert zenitjét ismerhettük meg, amikor hatszáz gyereket vittek csak azért a Parlamentbe, hogy ott aztán Soltész Miklós államtitkár imát mondasson velük „a nemzetért, vezetőiért, a kereszténységért.”

Mint később kiderült, a közös ima annak apropóján történt, hogy újraindulásának tizedik évfordulóját ünnepelte a Pápai Missziós Művek Szent Gyermekség Műve. A gyerekek előbb a Szent István Bazilikában vettek részt a misén, ezután keresték fel a Parlamentet.

Legyetek papok, szerzetesek!

Soltész államtitkár itt arra biztatta a fiatalokat, hogy a felnőtt korra felelősségtudattal készüljenek, először is saját magukért. Ha ezt meg tudják tanulni, magukévá tudják tenni, akkor

nagyszerű tagjai lehetnek mind a magyar nemzetnek, mind a kereszténységnek, mind pedig a saját családjuknak: édesapák, édesanyák, vezetők, tanítók, sőt remélhetőleg minél többen papok, szerzetesek

– fogalmazott Soltész. Az államtitkár arra buzdította a jelenlévőket, hogy legyenek büszkék a Szent Koronára, a Parlamentre, valamint vállalják fel a keresztény életmódot, ezzel ugyanis nem veszítenek semmit, sőt rengeteget nyernek. Mindez bőven kimerítheti a politikai pedofília fogalmát, vagyis azt a jelenséget, amikor politikusok gyerekekkel szerepelnek a nagyobb népszerűség kedvéért – ráadásul itt nem a politikus látogatott el az iskolába, hanem egy iskolányi gyereket vittek el hozzá, hogy a kicsik a nemzet vezetőit éltessék. /Népszava/

Nem is olyan rég hatalmas patália volt abból, ha a politikusok akárcsak magánszemélyként megszólít néhány iskolást, nemhogy kampányeszközként prostituálta volna a felnövekvő generáció tagjait. Normális országban ezért olyan eljárás lenne, a vallásszabadság megsértéséért, hogy a kormány azt se tudná, hogyan mondjon le. De persze a Fidesznek mindent szabad.

Ebből is világosan látszik Európa mételye. A szekularizáció errefelé olyan betegség, amit csak a többiek kaptak el.


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky