h i r d e t é s

Az öt legszebb magyar lány

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az öt legszebb magyar lány

2018. június 14. - 20:01

 

A közelmúltban lezajlott a Nemzet Szépe 2018 szépségverseny, ahol Fenesi Krisztina személyében megkoronázták az új királynőt. A szervezők most nyilvánosságra hozták a zsűri pontszámai alapján az első öt helyezett listáját.

Azt már korábban megtudtuk a versenyen, hogy az első udvarhölgy Kálvári Múzsa és a második udvarhölgy Stankovics Beáta, azonban az erős mezőny miatt korántsem volt egyértelmű, hogy ki a 4. és 5. helyezett. 

Az első 5 helyezett:

  • Fenesi Krisztina, 21 éves (Nagyvárad) 
  • Kálvári Múzsa, 22 éves (Budapest)
  • Stankovics Beáta, 27 éves (Sárvár)
  • Krehlik Alexia Liza, 21 éves (Mogyoród)
  • Teslér Petra, 22 éves (Röszke)

A 10 döntős hölgy szerencséje, hogy még mindig esélyesek arra hogy képviseljék országunkat Balin a Miss Nation Global döntőjében, hiszen a közönség egész nyáron szavazhat a www.nemzetszepe.hu honlapon a közönségdíjas személyére.

A Nemzet Szépére különlegessége, hogy bár 21 és 27 éves kor között bárki jelentkezhetett, kiemelten fontos volt a természetesség: plasztikai beavatkozás és tetoválás nem engedélyezett a királynők körében. Az elvárások szerint a versenyzők fontos személyiségjegyei közé kell tartoznia az empátiának, a segítőkészségnek, a magabiztosságnak, a nemzeti öntudatnak és a kisugárzásnak is.


 

h i r d e t é s