h i r d e t é s

Babos Tímea nagy csatában legyőzte Venus Williamset

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Babos Tímea nagy csatában legyőzte Venus Williamset

2016. május 12. - 08:51
0 komment

 

Babos Tímea közel háromórás csatában, három játszmában győzte le a világranglistán 14. amerikai Venus Williamset a római salakpályás tenisztorna második fordulójában - írja az MTI.

Babos Tímea - Forrás. delhir.info

A 23 éves soproni játékos az első játszmában már dupla brékelőnyben is volt, 4-1-re vezetett, de 12 évvel idősebb riválisa innen egyenlített, és végül Babosnak kellett rövidítésre mentenie a szettet. A tie-breakben a hétszeres Grand Slam-győztes koncentrált jobban.

Hasonlóan alakult a folytatás is, ugyanis a világranglistán 48. Babos pillanatok alatt elhúzott 3:0-ra, de az idősebbik Williams-nővér gyorsan egyenlített. A folytatásban fej-fej mellett haladtak, majd a magyar teniszező a legjobb pillanatban, 6:5-ös vezetésnél brékelt, és így közel két óra játék után egalizált.

A döntő játszmában mindkét játékos többször elveszítette saját adogatását. Babos 5:4-es vezetésénél Williams kettős hibával juttatta meccslabdához a magyar játékost, aki ki is használta a lehetőséget. Babos a legjobb 16 között a szintén amerikai Madison Keys ellen lép majd pályára. (MTI


 

h i r d e t é s