h i r d e t é s

Balázs Péter gondolkodás nélkül, tövig….

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Balázs Péter gondolkodás nélkül, tövig….

2018. február 19. - 20:29

 

Balázs Péter nem hálátlan típus, aki egyszer kiáll mellette, biztos lehet benne, hogy gondolkodás, kétkedés nélkül teszi, amit tud. És hát pontosan ez az, ennyi telik tőle. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: magyarnarancs.hu

Balázs – paródia komolyra hangszerelve

Ha nem a teljesen elkötelezett színész-rendezőről lenne szó, felvetődhetne, hogy egy remekbe szabott paródiát láthatunk az alábbi videón. De nem, ezt mind véresen komolyan gondolja a színházigazgató, akit a szolnoki Fidesz frakció – a szakma tiltakozása ellenére – 2007-ben nevezett ki a Szolnoki Szigligeti Színház élére. A mai napig ebben a funkciójában tevékenykedik pártja üdvére.

Ide kapcsolódik Szalay Ferenc polgármester elhíresült mondata, hogy

a felelősség Szolnoké, személy szerint az enyém (…) nehogy már a farka csóválja a kutyát!.

Az alábbi kampányvideót Kállai Mária, a Fidesz szolnoki képviselőjelöltje töltötte fel hivatalos Facebook-oldalára, ám az internet kifürkészhetetlen jóvoltából nem pont azt a hatást érte el vele, mint amit kívánt, így a 444.hu írása nyomán  – vagy külső hatásra – törölte onnan.

Az internet, mint tudjuk, nem felejt!

Kállai asszony közösségi oldalán böngészve kiderül, hogy lojális hívője vezérének:

Muszáj mindig nyitott szemmel járnunk a nagyvilágban. Köszönet Lomnici Zoltánnak azért, hogy beavatott minket az úgynevezett álcivil szervezetek világába.

gepnarancs.hu


 

h i r d e t é s