h i r d e t é s

Baleset történt a gödi Samsung-gyárban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Baleset történt a gödi Samsung-gyárban

2021. november 04. - 13:27

Egy 30 év körüli férfi súlyosan megsérült, jelenleg kórházban ápolják. Az állapota stabil. 

Forrás: Youtube / Partizán

Szerda este baleset történt a gödi Samsung gyár területén – értesült a Narancs.hu. Információnik szerint egy ember megsérült. 

Bagoly Katinka, a vállalat PR-munkatársa megerősítette értesülésünket. Írásban arról tájékoztatott, hogy a Samsung SDI területén a tegnap esti órákban munkahelyi baleset történt. 

„A kollégához perceken belül kiérkezett a telephelyünkön szolgáló mentőszolgálatunk, akik ellátták a sérültet, majd azonnal kórházba szállították. Kollégánkat jelenleg is kórházban ápolják. A baleset körülményeinek kivizsgálása jelenleg is folyamatban van, cégünk maximálisan együttműködik az érintett hatóságokkal. A Samsung SDI egy családként gondol kollégánkra és családjára!” – fogalmaz levelében Bagoly Katinka. 

Az esettel kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálatot, valamint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot is, ugyanis vasárnap tűz ütött ki az üzemben. Arról éreklődtünk, a két eset között van-e bármilyen összefügés. Bagoly Katinka cikkünk megjelenése után jelezte, hogy a vasárnapi tűzeset és a mostani munkahelyi baleset között nincs semmilyen kapcsolat. 

Győrfi Pál, a mentőszolgálat kommunikációs vezetője arról tájékoztatott, hogy a helyszínre egy esetkocsit riasztottak, ahonnan egy 30 év körüli férfit szállítottak ellátást követően súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban a kórházba. (magyarnarancs.hu)