h i r d e t é s

Bayer, a büszke homofób

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bayer, a büszke homofób

2019. július 16. - 09:15

 

Ahogy megszokhattuk a hamis erkölcsök önkéntes bajnoka ismét talált magának egy csoportot, akikbe belerúghat. Bayer Zsolt esetében többszörösen is érvényes a kijelentés, hogy bizony van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja. Bayer keres is vállalhatatlan kijelentéseivel annyit – de csak állami pénzen persze - amennyiből egy sampongyárra is futná.

Bayer Zsolt - Forrás: startlap.hu

Teszi mindezt mindenfajta alkalmasság teljes hiányában. Nem kell erő, nem kell ész, ha párttag vagy, ennyi az egész! szólhatna a tehetségtelen Bayer Zsolt mottója. Elvégre az időközben újra kormány kézre került HírTV-n futó műsorához is úgy kell közönséget vadászni. Amit a megfelelő személyzet örömmel meg is tesz.

Bayer Zsolt a róla elnevezett, Hír Tv-n futó showműsor vasárnapi adásában levezette, miért szükségszerűen homofób egy egészséges heteroszexuális férfi.

Érvelését a fóbia szóra építette, ami ösztönös félelmet, irtózást, viszolygást jelent, márpedig egy egészséges heteroszexuális férfi szerinte irtózik annak látványától (nőkről valamiért nem beszélt a lovagkereszttel kitüntetett újságíró), ha két férfi csókolózik. Ennek igazolására a Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa meg is szavaztatta a műsor (férfi)közönségét, majd kijelentette: „Erről mi nem tehetünk, egész egyszerűen bennünket irtózattal, utálattal tölt el”.

Ebből az következik, hogy nyilvánvaló, hogy az ő fogalmaink szerint mi mindannyian homofóbok vagyunk, és ezért minket Nyugaton kirúgnának a munkahelyünkről, de legalább itt ebben stúdióban jelentsük ki, boldogan, bátran és büszkén: igen, mi azok vagyunk.

Továbbra sem teljesen tiszta, miért is lenne az a heteroszexualitás jellemzője, ha homofób az ember. Mint súlyos fóbia esetében egészséges természetű jelenségről pláne nem beszélhetünk. Másfelől Bayer és elvbarátai minden diszkréciót nélkülöző érdeklődése nem heteroszexuális embertársai hálószobatitkai iránt közel sem a heteroszexualitás jellemzői.

Ahogy arra többek közt a cikk kitér érdekes módon a leszbikus közösségről nem szólt.


 

Kommentek

h i r d e t é s