h i r d e t é s

Békemenet, aztán mozi Vécsey képviselővel

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Békemenet, aztán mozi Vécsey képviselővel

2021. október 20. - 16:43

 

Nyilván lesz, akinek beremeg a térde a kapcsolt programtól. 

A kép illusztráció! - Forrás: Galgamenti Partizánok 2.0/Facebook

Néha kiadja az élet. A Békemenetre akciósan lehet sapkát, táskát (szatyrot) és karkötőt rendelni, 7179 forint helyett 5490-ért, ls ha valaki olyan szerencsés, hogy Kistarcsáról buszoztatja magát a Békemenetre még moziba is elviszik, hogy megnézhesse Kálomista Gábor művészfilmjét, a Elkxrtukat.

Bezzeg a nyírkércsieknek nem jár mozi, csak ingyen busz oda-vissza.

Október 21-én lesz a premierje Kálomista Gábor Elkxrtuk című filmjének.

A Megafilm oldalán most több új szereplő kilétére fény derült, így például az eddig ismert karakterek mellett megjelenik Karácsony Gergely is, aki "közvélemény-kutatóként" tűnik fel a filmben. A főpolgármestert Marosán Csaba játssza.

A filmben feltűnik még Karácsony Gergely korábbi kampányfőnöke, Gál J. Zoltán, aki október elején mondott le, miután a főpolgármester visszalépett a miniszterelnök-jelöltségtől.

Szintén láthatjuk a filmben Dobrev Klára édesanyját, Apró Piroskát, akit Pápai Erika alakít és Hann Endrét, a Medián ügyvezető igazgatóját, akinek a bőrébe Bokor Barna bújik.

A szereplőket bemutató fényképalbumot a Megafilm oldalán tudja megnézni.

Az Elkxrtukat nemrég művészfilmnek minősítették, így még több mozi be tudja mutatni, de egyébként is sok ingyenes vetítés lesz országszerte.


 

Kommentek

h i r d e t é s