h i r d e t é s


Belépne a nagypolitikába az Orbán-család befolyásos ügyvédje

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Belépne a nagypolitikába az Orbán-család befolyásos ügyvédje

2017. december 07. - 07:49

 

A Fidesz-alapító Bajkai István eddig nem volt előtérben, pedig a kezében nagy hatalom összpontosul: Erzsébetváros vagyonát felügyeli, a közbeszerzési piac sztárügyvédje, és az Orbán-családot is ő képviseli. Most a Parlamentbe pályázik. - írja az Index

Bajkai István - Forrás: fidesz.hu

Várhatóan egyéni képviselőjelölt lesz Bajkai István a VI.-VII. kerület nagy részét egyesítő 5. számú választókerületben. Nevét eddig szélesebb körben nem ismerhettük. Bajkai a VII. kerület alpolgármestere, idén ősszel ő lett a Fidesz választókerületi elnöke a bulinegyedben és a pesti belvárosban. Aki erről eddig nem értesült volna, az ezt a tényt most már azokról a tojásos dobozokról is megtudhatja, amelyeket a VI. kerületi önkormányzat osztogat rászorulóknak Bajkai nevével. 

 


Forrás: Dr. Bajkai István / Facebook

Aki már ismerte, az viszont tudja, hogy Bajkai sokkal fontosabb ember egy önkormányzati politikusnál: ő Orbán Viktor, Orbán Ráhel és Tiborcz István ügyvédje, aki mögött több évtizedes, sikeres jogászi pálya áll. Bajkai az Andrássy út egyik nem hivalkodó, de elegánsan berendezett, öt szintes villaépületében működő SBGK ügyvédi iroda résztulajdonosa és elnökségi tagja. Az eredetileg gazdasági, szerzői jogi, közbeszerzési és a nemzetközi jog területére specializálódott iroda az elmúlt években nagyra nőtt, több mint 40 főt foglalkoztat, miután sokmilliárdos tanácsadói megbízásokat nyertek el a Miniszterelnökségen el az uniós közbeszerzések minőségellenőrzésére. 

További részletek az Index cikkében >>h i r d e t é s

betöltés...

;