h i r d e t é s


Beleszállt Gyurcsányba egykori párttársa

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Beleszállt Gyurcsányba egykori párttársa

2017. december 05. - 09:25

 

Oly sokszor szolgál emlékezetes példával a magyar politika, ma is eggyel bővült a lista.

Forrás: nol.hu

Az adófizetők évi sok tízmilliárd forintjaiból fenntartott köztévén az M1-en az a Szili Katalin osztotta ki Gyurcsány Ferencet, aki sokáig Gyurcsány párttársa volt az MSZP-ben, sőt, a szocialista párt legfelső vezetői közé tartoztak mindketten. - írja a 24.hu

Csak hát Szili Katalin 2005-ben, amikor már Gyurcsány volt az MSZP elnöke és a kormányfő is egyben, elbukott a köztársaságielnök-szavazáson (az akkori koalíciós partner SZDSZ ellenállásán), ezt nehezen emésztette meg Szili. Aki aztán 2010-ben kilépett a kormányzást elveszítő MSZP-ből, sőt, egy jobbkanyarral 2015-ben Orbán Viktorkormányának miniszterelnöki megbízottja lett.

Szili a határon túli autonómiaügyekben közreműködő miniszterelnöki megbízottként most az M1-en azt mondta, hogy Gyurcsány és pártja, a Demokratikus Koalíció egyedül maradt a határon túli magyarok szavazati jogának megvonásáért indítandó aláírásgyűjtéssel. Szili a nemzetietlenséget, meg a nemzet újbóli megosztását is Gyurcsányék fejéhez vágta.

Gyurcsány a héten jelentette be: aláírásgyűjtést indít azért, hogy ne szavazhassanak, akik soha nem éltek Magyarországon, így nem viselik szavazatuk következményeit.

 

24.hu


 

h i r d e t é s

betöltés..