h i r d e t é s

Bemutatkozott az óvó-és a tanítóképzés Esztergomban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bemutatkozott az óvó-és a tanítóképzés Esztergomban

2020. január 22. - 17:04

 

2020. január 21-én a kari Nyílt Napon mutatkozott be az óvó-és a tanítóképzés, melyre az ország minden szegletéből érkeztek diákok.

Nyílt nap a Pázmány Bölcsészkar esztergomi képzési helyszínén

A délelőtt a központi tájékoztatóval kezdődött, majd hallgatóink aktív közreműködésével bemutatkoztak a képzési területek. Igazi élménybeszámolót hallhattak az érdeklődők a külföldi ösztöndíj lehetőségekről, majd a Hallgatói Önkormányzat képviselője a változatos és sokszínű hallgatói életbe nyújtott bepillantást. Az ismertető előadások után a jelenlévőknek lehetőségük nyílt feltenni kérdéseiket az előadóknak.

A továbbiakban szituációs játékok, kreatív feladatok várták a diákokat. A Játékkunyhó segítségével ovis és iskolai korcsoportnak készült tapasztalati tanulásra alapuló játékok kipróbálásával és egy élő TV-a bejelentkezéssel színesítve, igyekeztünk érzékeltetni, hogy kreatívan is lehet tanítani, tanulni.

Esztergom központi részén elhelyezkedő modern kollégium megtekintésére is lehetőség volt.

Délután ingyenes elő-alkalmassági vizsgát biztosítottunk a felvételi előtt állóknak.

Reméljük, hogy sikerült az érdeklődőknek jobb betekintést nyerni és megismerni a képzéseinket és a Pázmány Egyetem életének hangulatát.

Köszönjük az érdeklődők részvételét és bízunk benne, hogy jól érezték magukat és valamennyi felmerülő kérdésükre választ kaptak. Találkozzunk szeptemberben már hallgatóként!

 

Esztergom, 2020.01.22.

 

Kissné Csorba Erika

kapcsolattartó-és rendezvényszervező referens


 

h i r d e t é s