h i r d e t é s

Bencsik megvédte Orbán Ráhelt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bencsik megvédte Orbán Ráhelt

2018. október 03. - 11:26

 

Nem teljesen tiszta, hogy Bencsik András mennyiben tartja szem előtt hangoztatott hivatását, amikor lényegében annak alapelveit elárulva próbálja jó szemben feltűntetni a kormány érdekeltségeit. Mint újságírónak éppen az igazságot kéne felfednie és nem elfednie.

Ehhez képest lelkesen bizonygatta az ECHO TV Sajtóklub című műsorában, olyan széles nyelvcsapásokat mutatott az immár Orbán trónörökösének tekinthető Ráhel felé, amit inkább néznénk el egy egyszerű strómantól, mint egy a társadalom iránt felelősséget érző újságírótól. Már ha volna még ilyen.

a négy szereplő, a műsor négy szereplője, Bayer Zsolt, Bencsik András , Szentesi-Zöldi László és Huth Gergely pedig keményen kitett magáért. simán hazaárulózták például azokat az újságírókat, akik leleplezték, hogy Orbán Viktor egy 17 milliárdos magánrepülőgépet használ, az egyik útját pedig Garancsi István fizette, de a fénypont nem ez volt, hanem amikor Bencsik András elkezdte mentegetni Orbán Ráhel 12 milliós villantását. A miniszterelnök lánya a Fidesz kötcsei piknikjén jelent meg egy 227 ezres Gucci cipőben, egymilliós Louis Vuitton táskával, a szettjét pedig egy potom 12 millió forintos karórával – egy Audemars Piguet Royal Oakkal – egészítette ki. /168 óra/

Persze azt már megszokhattuk, hogy nincs az a mocsok, amiből ne próbálná meg kimosni Orbánt a kegyeltjeinek sora és mily meglepő Bayer és Bencsik gyakorlatilag a halálos fenyegetésektől sem riadnak vissza, ha imádott jótevőjükről van szó.

Bár ez felvet aggályokat – például hogy egy ilyen karóráért egy otthonápolónak 17 éven át kell dolgoznia –, Bencsik András nagyvonalúan elintézte az egészet azzal, hogy nem is komoly ember, aki nem visel drága órát.

– Azért kellett szegény Orbán Ráhelt követni, hogy azt lehessen mondani, az a karóra drága volt. Alapjában véve minden normális karóra drága, mert az olcsó karórák, hát azok a kínaiak, de azok nem komolyak.

Ezzel pedig lényegében minden meg van oldva. Nos, hogy hol kezdődik egy drága karóra, pénztárca kérdése. Ugyanakkor tökéletesen érdektelen annak tükrében, hogy vajon miből telhetett ilyen drága órára. Merthogy Ráhel „saját lábbon állása” a nép tyúkszemét nyomja igazán.


 

Kommentek

h i r d e t é s