h i r d e t é s

Bevásárol az MLSZ: 40ezer focilabda 26 millióért

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bevásárol az MLSZ: 40ezer focilabda 26 millióért

2017. november 03. - 07:15

 

Az ajánlatokat december 8-ig várja a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent felhívás szerint az OTP Bank Bozsik-program részére a jövő év vonatkozásában legalább 40 ezer darab gyermek gumi focilabdát szeretne venni a Magyar Labdarúgó Szövetség. - írja az mfor.hu

Ha szükséges, akkor a fenti mennyiségen túl még 6000 leszállítására is készen kell állni - a hirdetmény szerint ez az opciós mennyiség. 

A szövetség az ajánlattevőre vonatkozó minimumfeltételként szabta meg, hogy az előző 3 lezárt üzleti évben legalább egyszer zárhatott veszteséggel. Ha ez esetleg nem lenne meg, mert az elmúlt 3 évben kezdte meg a cég a működését, akkor az ajánlattevőnek fel kell mutatnia egy legalább 10 milliós forintos bevételt, ami közbeszerzési eljárás során gyermek gumi focilabdák szállításából származott. 

Azt, hogy az MLSZ mennyire becsüli ennek az árubeszerzésnek az árát, nem derül ki a felhívásból. Viszont 2017-re vonatkozóan is vettek egy halom gumi focilabdát, ami jó kiindulási alapot jelenthet. 

Az idei évre 30 ezer (+15 százalék) labda beszerzését tervezték, ennek a becsült értéke nettó 24,15 millió forint volt, végül a Dalnoki Sport Kft. ennél alacsonyabb ajánlatot adott be, 19,77 milliósat. Vagyis egy focilabdát nettó 573 forintért vettek. Ebből az árból kiindulva a mostani 40 ezer + 6000 labda több mint nettó 26 millió forintjába kerülhet a Magyar Labdarúgó Szövetségnek. 

 

mfor.hu


 

h i r d e t é s