h i r d e t é s

Bezavart a kormánydöntés az OMV SuperShop-kártyáinál

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Bezavart a kormánydöntés az OMV SuperShop-kártyáinál

2022. május 29. - 09:35

Az OMV töltőállomásain is kérik, hogy legyen fizetéskor az autósoknál a forgalmi engedély, amellyel igazolhatják, hogy nem külföldi rendszámú autóba tankolnak. A cég kúthálózatain viszont probléma van a SuperShop-pontok jóváírásával.

Ezúton tájékoztatjuk a SuperShop program tagjait, hogy az OMV töltőállomásain technikai okok miatt nem tudjuk biztosítani a pontok kiadását a hatósági árazás alá eső üzemanyagok esetében – közölte pénteken a Facebookon a kúthálózat.

Mint írták, a jelenlegi jogi szabályozásnak a számítástechnikai rendszerük csak úgy tud eleget tenni, ha a vásárlóknak a hatósági árat kedvezmény formájában biztosítják. Viszont a rendszer nem engedi több kedvezmény összevonását, így a SuperShop-pontokat sem lehet így beváltani. A társaság dolgozik a probléma elhárításán.

A kormány csütörtöki döntésének értelmében csak magyar rendszámos autók tankolhatnak a hatósági áron számítva a nem prémium 95-ös és dízel üzemanyagokból. Az OMV kommentben jelezte, hogy a zökkenőmentes intézkedés érdekében kérik, hogy fizetéskor az autósok tartsák maguknál a jármű forgalmi engedélyét. (napi.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky