h i r d e t é s

Bogdán László temetése jövő csütörtökön lesz Cserdiben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bogdán László temetése jövő csütörtökön lesz Cserdiben

2020. július 16. - 18:22

 

A szentmise július 23-án 13 órakor, a búcsúztatás 14 órakor kezdődik.

Bogdán László - Forrás: - bl -

A család kérésére ezúton szeretném tájékoztatni a nyilvánosságot, hogy Bogdán László barátunk búcsúztatása 2020. július 23-án, csütörtökön lesz Cserdiben: a szentmise 13 órakor, a búcsúztatás 14 órakor kezdődik – közölte Facebook-oldalán Ujhelyi István.

Az MSZP európai parlamenti képviselője szerdán tette közzé, hogy Márki-Zay Péterrel közösen átvállalja Cserdi kedden, 46 éves korában elhunyt polgármestere temetésének költségeit.

Ujhelyi azt írta: "Segítjük Laci temetésének szervezését, hogy az se a családot, se a falu önkormányzatát ne terhelje. A család a cigány hagyományokat ápolva maga adja meg a végtisztességet, mi a közösségi főhajtást szervezzük és könnyítjük annak költségeit." (nepszava.hu)

Frissítés (2020. július 16. 19:27)

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője és Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere felajánlották, hogy állják a temetés költségeit. A legújabb hírek szerint a család megköszönte a segítséget, de úgy döntöttek, Bogdán László búcsúztatásának minden költségét ők állják. Erről Ujhelyi István számolt be a Facebookon.


 

h i r d e t é s