h i r d e t é s

Boldog karácsonyt kíván a Magyar Közút - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Boldog karácsonyt kíván a Magyar Közút - VIDEÓ

2020. december 22. - 08:04

 

Idén talán az ünnepek alatti forgalom sem olyan lesz minden tekintetben, mint amit az előző években megszokhattunk, de van, ami nem változik. 

Forrás: Magyar Közút / YouTube

A közlekedőknek indulás előtt most is érdemes lesz ellátogatni a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalára, a www.utinform.hu-ra, hogy még a tervezett utazásuk előtt tájékozódhassanak az aktuális útviszonyokról és forgalmi helyzetről.

www.utinform.hu oldalon az ünnepek előtt és alatt is hasznos közlekedési információkhoz juthatnak a közlekedők. A folyamatosan frissülő, országos közutakon történő baleseti hírek ezen a linken érhetőek el, továbbá a téli időszakban néhány óránként, kora reggeltől késő estig országos összesítést is publikálnak a szakemberek az aktuális útviszonyokról, forgalmi helyzetről, ami ezen a linken található.

Az Útinform szolgálat munkatársai telefonon is 0-24 órában elérhetőek a +36-1-336-2400-ás telefonszámon. Őket akkor érdemes felkeresni, ha országos, több megyét is érintő információkra van szükség. Csak egy megyét érintő kérdés esetén a megyei diszpécserszolgálatokat ajánlott hívni, mely telefonszámok itt érhetőek el. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálata a navigációs, közösségi autós alkalmazásoknak is számos adatot szolgáltat, így a www.utinform.hu weboldalon túl érdemes ezeket is használniuk a közlekedőknek, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék az ünnepi időszakban.


 

Kommentek

h i r d e t é s