h i r d e t é s

Bősz Anett a Magyar Liberális Párt új elnöke

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bősz Anett a Magyar Liberális Párt új elnöke

2019. december 02. - 12:49

 

"Új időszámítás kezdődik a Magyar Liberális Párt életében."

Illusztráció: MTI Fotó: Mohai Balázs

Bősz Anettet választotta a Liberálisok új elnökévé a párt küldöttgyűlése a múlt héten. A politikus első sajtótájékoztatóján azt mondta:

új időszámítás kezdődik a Magyar Liberális Párt életében. Országos építkezésbe kezdünk, megnyitjuk a párt kapuit a szabadságszerető emberek előtt. Erős és stabil ellenzéki politikát fogunk folytatni az Orbán-kormánnyal szemben, mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy 2022-ben közös erővel leválthassuk a Fideszt, ehhez pedig új szövetségi politikára is szükség lesz.

A párt frissen megválasztott elnöke elmondta, a céljuk az, hogy újra erős képviselete legyen a liberális értékeknek Magyarországon. Szeretnénk közérthető módon bemutatni, hogy miért fontos a szabadság a mindennapi életben. „Azokat kívánjuk képviselni, akik hisznek az európai értékekben, a szabadságban és az alapvető emberi jogokban. Akik dühösek és elégedetlenek a jelenlegi kormány szabadságkorlátozó politikája miatt. Akik egy igazságos, tisztességes és szolidáris Magyarországon szeretnének élni. Akik nem kérnek a félelem- és a gyűlöletkeltésből” – sorolta Bősz.

Az ellenzéki vezető öt fontos területet jelölt ki, amire a megújuló Magyar Liberális Párt építeni fog az elkövetkezőkben. Az oktatás, a gazdaság, az egészségügy, a jogegyenlőség és a környezetvédelem témájában fognak új, liberális alternatívát kínálni Magyarországnak.   

Azon fogunk dolgozni, hogy a Magyar Liberális Párt nagy és erős párttá váljon, amely a társadalom széles rétegét tudja képviselni

 – zárta sajtótájékoztatóját Bősz Anett.

Magyar Liberális Párt - Liberálisok 


 

Kommentek

h i r d e t é s