fbpx Bryan Adams koronavírusos | CIVILHETES

h i r d e t é s

Bryan Adams koronavírusos

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bryan Adams koronavírusos

2021. november 26. - 10:54

 

Egy hónapon belül másodjára, tünetei nincsenek

Bryan Adams - Forrás: Marco Maas / wikipedia

Bryan Adams pozitívra tesztelt Milánó Malpensa repterén csütörtökön, ahová azért érkezett, mert a városban mutatják be a Pirelli 2022-es naptárját, amit ő fotózott. Adams az Instagramon posztolt a pozitív tesztről.

Itt vagyok, most értem Milánóba, és pozitív lett a covid-tesztem egy hónap alatt másodjára. Szóval nekem most irány a kórház

– írta, megköszönve a rajongóknak a támogatást. Adams legutóbb október 30-án produkált pozitív tesztet, akkor a Tina Turner Rock & Roll Hírességek Csarnoka beiktatási ünnepségét kellett lemondania. Sajtósa akkor azt közölte, hogy Adams megkapta a teljes oltási sort és tünetmentes. Azt ugyanakkor nem tudni, hogy Adams most újra fertőződött, vagy azon betegek közé tartozik, akikben a koronavírus a megfertőződés után hosszú ideig kimutatható marad, s így pozitívra tesztel még jóval az után is, hogy már nem fertőz.

Adams már nagyon várhatta az eseményt, ugyanis a fotósként is tevékenykedő rockzenész eredetileg a 2021-es Pirelli-naptárat fotózta volna, csak aztán a projektet elsöpörte a járvány. Idén a naptár elkészülhetett, ám a tervezett sajtókörút most erősen kérdőjelessé vált.

A Pirelli-naptár leleplezése normális esetben nagy esemény, melyet gála kísér hírességek és a naptárban szereplők részvételével, idén azonban a járvány miatt sokkal szűkebb körű vendéglistával és a teljes gálaest helyett csak egyetlen koktéllal tartják az eseményt.

Adams On the Road, azaz Úton címmel készítette el az idei naptárat, olyan zenészek szereplésével, mint Iggy Pop, Cher, Jennifer Hudson, Saweetie és St. Vincent. (24.hu)


 

h i r d e t é s