fbpx Csatlakozzon a Lidl Adventi Meseláncához! | CIVILHETES

h i r d e t é s

Csatlakozzon a Lidl Adventi Meseláncához!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Csatlakozzon a Lidl Adventi Meseláncához!

2015. november 26. - 10:41
0 komment

 

November 29-én indul útjára a Lidl Magyarország Adventi Meselánc kezdeményezése azzal a céllal, hogy a vásárlók közreműködésével megszülessen az ország meséje, karácsonyi története.

Fotó: Wikimedia Commons

Az advent első vasárnapján induló felelősségvállalási kampány keretében a vállalat arra kéri vásárlóit, hogy osszák meg azt a legszebb, legkedvesebb szót, ami eszükbe jut a karácsonyi ünnepekről. A kapott kifejezések segítségével születik majd meg a Lidl és az ország adventi meséje. A történettel az áruházlánc olyan hátrányos helyzetű gyermekeket szeretne megajándékozni, akik számára nem adatik meg a mindennapi mesehallgatás élménye. A mesét ezért elsőként a Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakói kapják meg karácsonyi ajándékként Elek Ferenc színész tolmácsolásában, de illusztrált formában is elérhető lesz a vállalat honlapján annak érdekében, hogy ez a különleges összefogáson alapuló ajándék minél többekhez eljuthasson.

Aki csatlakozni szeretne az adventi meselánchoz nem kell mást tennie, mint az áruházakban elérhető ajándékszelvényre felírja az ő szavát és bedobja azt a boltokban kihelyezett ajándékdobozba. A választott kifejezést a Lidl Facebook oldalán található Adventi Meselánc applikáción keresztül is el lehet juttatni, a beküldők profilképéből pedig egy különleges, virtuális karácsonyfa fog születni. A meselánc online résztvevői csatlakozásukkal mindemellett automatikusan 10 forinttal is támogatják a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki ebédel! programját. 

A Lidl Magyarország november 29-én indítja el rendhagyó ünnepváró hétvégi akcióját is, melynek keretében az áruházlánc szeretné megajándékozni vásárlóit, segítve őket az ünnepi készülődésben. Az adventi időszakban vasárnap is nyitva tartó üzletekben, a 4000 forint felett vásárlók vasárnaponként, minden héten más terméket kapnak ingyenesen ajándékba. A karácsonyi meglepetés mellé jár majd minden vásárlónak az az ajándékszelvény, mellyel lehetősége nyílik csatlakozni az adventi meselánchoz és ezáltal tovább ajándékozni és élménnyel segíteni a gyermekeket az ünnepi időszakban.

A Lidl Magyarországról

Az 1930-as években, Németországban alapított Lidl hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerlánca. A Lidl Magyarországon 2004-ben nyitotta meg első logisztikai központját és 12 üzletét, ma pedig már több mint 160 áruházzal van jelen hazánkban, és közel 4000 munkavállalót foglalkoztat.  A vállalat 2004-es magyarországi piacra lépése óta töretlenül fejlődik: nem csak a diszkont szegmensben ért el vezető szerepet, forgalmát tekintve az élelmiszer kiskereskedelmi láncok között is a legdinamikusabb növekedést tudhatja magáénak. A cég különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, a magyar gazdaság támogatásának és fejlesztésének jegyében, ennek köszönhetően termékeinek több mint 60 százalékát magyar beszállítóktól szerzi be.

 

Lidl Magyarország sajtóközleménye


 

Kommentek

h i r d e t é s