h i r d e t é s

Csepp a tengerben---húsvéti ételosztás Debrecenben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Csepp a tengerben---húsvéti ételosztás Debrecenben

2019. április 18. - 12:12

 

A több éves hagyománynak megfelelően, a Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon facebook csoport, április 21-én, --Húsvét vasárnapján -- Debrecenben, a Petőfi térre ismét vendégségbe hívja  a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, a fedél nélkül élő felebarátainkat. 

Kis csapatunk igyekszik-- ha csak pár órára is--, szebbé tenni a térre érkezők ünnepét. 

Tudjuk, számukra a húsvét is csak olyan napokat jelent, amikor örülnek ha a kopottas asztalukra némi étel kerül. Ezen próbálunk  enyhíteni egy keveset. Tisztában vagyunk azzal, hogy  csepp a tengerben amit adni tudunk, de ahogyan Teréz anya mondta:

Anélkül a csepp  nélkül azonban sekélyebb volna a tenger. 

A szüleikkel érkező gyermekeket kis húsvéti meglepetéssel várjuk. Szeretnénk apró ajándékkal is kedveskedni nekik. Ha az idő engedi, akkor a parkban -ahogyan a korábbi években is--, húsvéti tojásokat is kereshetnek a gyerkőcök.  

Kérjük azokat a debreceni polgárokat, akik segíteni szeretnének- étellel, süteménnyel, játékokkal, édességgel, de akár ruhaneművel is --, hogy adományukat az ételosztás napján  10.30-ra hozzák ki a Petőfi térre. Aki felajánlását nem tudja kihozni, de támogatni kívánja az ünnepi ételosztást, az esemény közösségi oldalán jelezheti üzenetben, vagy a megadott telefonszámokon: 

https://www.facebook.com/events/433901007345828/

Higgyék el, minden adomány jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló ember számára szerezhetünk közösen örömet.

Az ételosztás időpontja: 2019. április 21 / vasárnap/ 11.00 -óra. 

Helye: Debrecen, Petőfi tér 

Az ételosztásra ha rossz az idő akkor is sor kerül, tiszta szívvel és szeretettel várjuk nehéz sorsú felebarátainkat. 


 

h i r d e t é s