h i r d e t é s

Cserép Jánosék megkezdték utcafórumaikat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Cserép Jánosék megkezdték utcafórumaikat

2019. július 17. - 14:29

 

2019. július 16-án, délután 18 órától tartotta meg a Cserép János vezette "Szeretgom" első utcafórumát Kertvárosban, a Szalézi Lakótelepen.

Az eseményre várakozáson felüli érdeklődés mutatkozott, ahol az ott élők bizalommal fordultak Cserép János polgármester- és Fizel Zoltán valamint Galonics Péter kertvárosi képviselőjelöltekhez. A város és a körzetek képviseletét magukra vállalók közvetlenségükkel és nyíltságukkal bizonyították az itt élőknek, hogy másképpen is lehet.

Választási ígéretek helyett nem győzték meghallgatni és jegyezni azokat a végtelenül sorolt problémákat, amelyekkel az itt élők várták a jelölteket. Nem kellett bizonyítaniuk azt, hogy ők, mindannyian az embereket szeretnék képviselni. Nem abból csinálnak politikát, hogy hogyan lehet a központi akartot lenyomni a torkokon, hanem a problémákat keresik, a körzetben élő emberek problémáit meghallgatva, az ő problémájukra szeretnének megoldást keresni és találni.

Kertváros ezen részén élők semmivel nem kérnek többet és mást, mint a város más részein élők. A képviselőjelöltek és Cserép János egyet értettek az ott élőkkel abban is, hogy egy humánusabb, az esztergomiakra jobban odafigyelő, gondoskodóbb és törődőbb városvezetés könnyen orvosolhatná a körzet összes, eddig megismert problémáját.

Ügyes lobbival, az emberek problémáira fókuszáló képviselettel komoly sikereket érhetne el körzet. Ehhez azonban nem csak személyi, hanem gondolkozásmódbeli váltásra is szüksége van Kertvárosnak.
Ehhez minden feltétel adott, az eredményre pedig már nem kell sokat várni, hiszen idén ősszel újra a szavazóurnákhoz járulhatnak az emberek és közösen dönthetnek körzetük jövőjéről. Arról, hogy milyen városban szeretnének tovább élni.

 

Közelgő utcafórumok

Helyszín: Esztergom, Budai Nagy Antal utca 24. A Komárom-Esztergom Megyei Géza Fejedelem Ipari Szakképző Iskolával szemközti kis tér
Időpont: 2019. július 19., péntek, 17:30-tól

Helyszín: Esztergom, Baross Gábor út 24. A Magvető ABC előtt
Időpont: 2019. július 20., szombat, 09:30-tól

Helyszín: Séta és lakossági konzultáció Kertváros, Újtelepi részén - Esztergom-Kertváros, Méhesvölgyi út
Időpont: 2019. július 23., kedd, 18:30–20:30


 

h i r d e t é s