h i r d e t é s

Cső Vitya!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Cső Vitya!

2018. szeptember 30. - 10:46

 

Mizu? Kiheverted már a 2/3-ot?

Forrás: Kurtyán Ferenc

Azért érdekelne milyen érzés volt hogy a saját pártcsaládod tagjai is elhordtak mindenféle tolvajnak. Tudod mindenki jó valamire. Te is. Ha másra nem, hát elrettentő példának. Azt mondják a legrosszabb dolog a világon az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul, így lesz az ámokfutásodból a jövő tömegsportja. De hát oda se neki.

Hát meg kell védeni a keresztény kultúrát, vagy nem? Ezt a demagóg trágyát mindenki zabálja, ettől mindenki boldog lesz Európában. Főleg a híveid. Igaz könnyű boldognak lenni, ha semmi más gondod nincs az életben, minthogy mennyi nyálat eressz ki a szádon. De hát úgy látszik ez lett a módi.

Te! Az egyik haverom azt kérdezte a minap, hogy nincs-e még egy hajadon lányod. Mondtam, megkérdezem. Be van indulva a csávó. Azt mondja szívesen benősülne. Igaz nem keresztény, mert nagyapja zsidó volt, nagyanyja beás cigány, a szülei amisok lettek egy amerikai út után, ő pedig egy egyiptomi nyaraláson felvette a muzulmán hitet, de szerinte a pénz jobban számít nálad. Különben minek adtál volna letelepedésit Európán kívülieknek, meg magyar állampolgárságot olyanoknak, akik még magyart sem láttak nemhogy a nyelvünket ismerjék.

Na! Szóval benősülne ha mondasz egy árat.

Képzeld! A minap az jutott eszembe, hogy ráolvashatnál kicsit a Dunára a vízhozam miatt, mert ha a Paks 2 nem lesz meg, Putyin ott is csinál artériát ahol addig nem volt. Na meg befagyasztja a számláidat. Aztán mi lesz veled? Uniós pénzt már nem nyúlhatsz, észrevette ez a Sargentini, a közvagyon meg lassan elfogy. Szóval parancsolj rá a Dunára, mert nem lesz jó vége. Csöves leszel, mint az ország többsége és nem lesz kire mutogatnod. Vagy meg kell dolgoznod a megélhetésért. Ha bedőlsz abból kormányváltás lesz, a szocik meg kínpadra vonnak. Na meg visszaveszik a lopott vagyont. Vagyis nem gyerekjáték ez a Duna.

Lassan mennem kell, mert megisszák az összes pálinkát. Te! Egyszer főzhetnénk közösen. Gondolom nem csak szőlőt einstandoltatok, hanem valami rendes pálinkának valót is.

Ölellek. Sokat emlegetem édesanyádat is mostanában.


 

h i r d e t é s