h i r d e t é s

Cső Vitya!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Cső Vitya!

2018. december 14. - 18:52

Mizu? Jó kis Karácsonyi meglepetés a néptől mi?

Forrás: nepszava.hu

Na ez az igazi Nemzeti Konzultáció a családokról komám! Hitted volna? Te! Ki kéne rúgnod a tanácsadóidat szerintem. Igen behúztak a csőbe ezzel a Rabszolgatörvénnyel. Rájöhettél volna, ha a munka nem egy ismeretlen szójáték lenne számodra. 

Te figyu! Igen szarul néztél ki a Parlamentben amikor az ellenzékiek elfoglalták a pulpitust. Olyan kisfiú lettél hirtelen, hogy már majdnem megsajnáltalak. Rossz volt nézni ahogy ott rogyadoztál az asztal mellett. Na! - mondom magamnak - ezt mindjárt elviszi az ördög, vagy a mentő a közkórházba azt szembesülhet az orvoshiánnyal. 

Te! Hogy mi mennyit röhögtünk rajtad a haverokkal! Visítottunk ahogy játszottad a dunai hőst, meg a nemzetvédő manót kis sámlira állva, hogy átláss az előtted álló 150 centis emberek fölött. Egyébként ki kéne rúgnod a lakájmédiádtól is mindenkit. Túl kövérnek tűnsz a képernyőn. Vagy ilyen jól felhizlaltunk közpénzen? Akkor már nem csak az arcod miatt kell kinyitni mindkét ajtószárnyat amikor megérkezel mi? Na jó nem savazlak ezzel! 

Ja! És hogy van a macedón bűnöző haverod? Fizeti a sápot a lopott pénzből rendesen? Nem ám ingyen adsz neki menedéket, még besároznád a hírneved! 

Te komám! 

Aztán mit szólsz a melósokhoz, meg a fiatalokhoz? Mégsem annyira hülyék, meg sötétek mint a híveid mi? Ezeknél otthon nem lóg a falon szentképként a képes feled mert ismerik a fajtádat. Te Vitya! Ezek a tüntetők kurva sokan vannak. Végig gondoltad, hogy nem éred el a repülőt, he ezeket végleg berágatod az egyenruhás provokátoraid vegyi támadásaival? Szerintem a tűzzel játszol. Emigrálnod kéne. 

Te! Az országgal mi lesz? A kassza üres, a tolvaj haverjaid nem nagyon akarják a lopottból tölteni a hiányt, az EU-s lóvénak fújtak, a jövő évi adóelőlegeket sem akarják a vállalkozók ebben az évben befizetni, a nép a véredet követeli és nem szarik be tőled.... Te meg tetézed az idióta ötleteiddel. Belebetegedsz a végén a rettegésbe. 

Jól van megyek, hagyom hogy kisírd magad. Nem cinkellek tovább. Azért ha felénk jársz csak suttyomban gyere. Nálunk nem nagyon csipáznak a vejed lámpái miatt.

És Putyinnal ha beszélsz mond meg neki, hogy ne aggódjon az erőműre adott hitel miatt. Kamatostul behajthatja rajtatok, a nép nem fog ellenkezni. Ti meg úgy sem tudtok elbújni előle, így mindenki jól jár. 

Na akkor búcsúzom is. Kellemes Karácsonyt! Az indiai rokonokat is üdvözlöm. 

Ölellek.

Címkék: