fbpx Csontot tört a biztonsági őr | CIVILHETES

h i r d e t é s

Csontot tört a biztonsági őr

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Csontot tört a biztonsági őr

2021. november 23. - 08:09

 

Eltörte a váróteremben hangoskodó férfi csontját a biztonsági őr

Forrás: ugyeszseg.hu

Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség azzal a 63 éves férfival szemben, aki biztonsági őrként okozott súlyos sérülést a felszólításaira szidalmakkal felelő ittas férfinak.

A terhelt biztonsági őrként dolgozott a pályaudvaron, amikor felfigyelt a váróteremeben ittasan hangoskodó két férfira, akik között azért alakult ki vita, mert a sértett nem akart kártyázni a barátjával, ezért a felé nyújtott paklit kiverte társa kezéből.

A biztonsági őr ekkor egy kisebb pofon kíséretében felszólította a sértett férfit, hogy fejezze be a hangoskodást és szedje össze a szétszórt kártyalapokat.

A férfi ekkor trágár szavakkal szidalmazni kezdte az őrt, aki ettől indulatba jött, és a ruháját megragadva földre vitte a rúgkapáló személyt, akit az ügyészség szerint kétszer kis erővel ököllel arcon ütött.

A megvert férfi ezután elhagyta a várótermet, később azonban kiderült, hogy a bántalmazás következtében felkarcsont töréssel járó súlyos sérülése lett. Az ügyészség közérdekű munka büntetést kért az őrre. (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s