h i r d e t é s

Csordás Tbor új lemezéről mesélt

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Csordás Tbor új lemezéről mesélt

2018. október 22. - 14:52

 

Csordás Tibor új lemezének címe a zenész-énekes kezén tetoválásként is olvasható. Libertad. A szabadság életérzését kedvelő előadó jövőre tervezi, hogy az apa szerepet is magára ölti, és családalapításba kezd. 

A színpadon Tibor gyakran táncosokkal jelenik meg, az előadásokon ma már a salsa is szerepel. Zenei együttműködések más előadókkal korábban is előfordultak, de van egy állandó: 

"A V-Tech-nek és a mi régi zenekarunknak a közönsége nagy részben lefedi egymást, és sokszor voltunk egymás előtt-után bulikon. Pár évvel ezelőtt, egyszer olyan helyzet adódott, hogy már mindketten ott álltunk, de még nem kezdődött a buli. Ekkor valaki kitalálta, hogy csináljuk meg együtt úgy, hogy egy dalt tőle, egy dalt tőlem. Ez annyira működött, és annyira tetszett a közönségnek, hogy híre ment a dolognak, és mivel ott volt akkor egy-két szervező ember is, elkezdtek minket így együtt is hívni. Ez a folyamat azóta is tart. Viccből kitaláltuk a Fi-Tech nevet, de tényleg csak egy söröspohár melletti poénkodás volt, és azóta van aki ezt használja." 


 

h i r d e t é s