fbpx Csőtörés okozta a drogtermesztő vesztét | CIVILHETES

h i r d e t é s

Csőtörés okozta a drogtermesztő vesztét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Csőtörés okozta a drogtermesztő vesztét

2021. december 07. - 15:35

 

A rendőröket december 6-án 0 óra 19 perckor riasztották egy mosonmagyaróvári társasház II. emeleti lakásához, mivel a katasztrófavédelem munkatársai segítséget kértek az ingatlanba való bejutásukhoz. Nem semmi, ami történt…


Forrás: police.hu

A kiérkező járőröknek a tűzoltók elmondták, hogy lakossági bejelentés érkezett hozzájuk csőtörésről, aminek kapcsán a helyszínen megállapították, hogy a II. emeleti lakásból folyt le a víz az alatta lévő lakóhoz, illetve az alagsori pincébe. A víz szivárgásának megállítása miatt egy létra segítségével a bukóra nyitva hagyott ablakon át bejutottak az ingatlanba. A hiba kijavítása közben, az egyik szobában egy sátorszerű építményre figyeltek fel, amelyből fény szűrődött ki, illetve ventilátor zúgása is kihallatszott. 


Forrás: police.hu

Az elmondottak alapján a rendőrök megtalálták a szobában az ültetvényt. Megállapították, hogy ki használja az adott lakást, majd a csőtörés ürügyén hazahívták a bérlőt. Amikor a lakcímre a 30 éves helybéli férfi megérkezett, kérdőre vonták. A bérlő azonnal elismerte a bűncselekmény elkövetését, így őt elfogták, és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították. (ujszo.com)


 

h i r d e t é s