fbpx Csütörtökig kitart a nyárias idő | CIVILHETES

h i r d e t é s

Csütörtökig kitart a nyárias idő

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Csütörtökig kitart a nyárias idő

2021. szeptember 14. - 05:46

 

Kedden sem érkezik lehűlés, de néhány helyen zápor frissítheti fel az időt. A markánsabb fordulatra még pár napot várni kell, az ősz csak a hétvége felé érkezik meg.

CIVILHETES olvasói fotó

A megnövekvő fátyol- és képződő gomolyfelhők mellett általában többórás napsütés várható, és főként az északkeleti megyékben, valamint a Nyugat-Dunántúlon lehet helyenként záporra, utóbbi területen esetleg zivatarra is számítani, másutt kicsi a csapadék valószínűsége. A légmozgás többnyire mérsékelt marad, de időnként megélénkülhet a Dunántúlon a déli, északkeleten az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között valószínű. Késő estére általában 12 és 19 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológia

Kedden sem érkezik front. Nagy napi hőingás várható, emiatt vérnyomás-ingadozás, keringési panaszok, fejfájás, migrén, rosszullét, szédülés, fáradékonyság és gyulladásos panaszok is jelentkezhetnek.

A koncentrálási zavarok és a stressz is megjelenhet a napokban.

A napos idő ugyanakkor jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre.

A meglehetősen hűvös reggel és a nagy napi hőingás miatt nő a megfázásveszély, így fontos a megfelelő vitamin-utánpótlás!

idokep.hu / idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

h i r d e t é s

Kommentek