h i r d e t é s

Darwin-díjas haláleset történt Spanyolországban

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Darwin-díjas haláleset történt Spanyolországban

2020. július 12. - 09:35

 

Egy angol és egy helyi férfi haltak meg egy igazán szomorú, ugyanakkor meglepő tragédiában.

A Melia Don Pepe hotelben történt a baleset - Forrás: Melia

Egy angol férfi szombat reggel meghalt Spanyolországban, miután kiesett egy hotel erkélyéről és egy másik férfira zuhant. A malagai rendőrség még vizsgálja a két férfi halálát Marbellában, de a brit nagykövetség már bejelentette, hogy minden támogatást megadnak a nyomozáshoz és a családnak is, mert jelenleg még nem tudni miért esett ki a férfi az erkélyről.

A haláleset egy luxushotelben történt Costa del Solnál, ahova a turista családjával érkezett. A Melia Don Pepe hotelben megszálló, ötvenes éveiben járó férfi egy hajnali iszogatást élvező, szintén hasonló korú spanyolra zuhant az erkély alatti teraszon és mindketten azonnal életüket vesztették. A spanyol egy helyi férfi volt, aki barátaival mulatott azon az estén.


Forrás: dailymail.co.uk

A rendőrség jelenleg azt vizsgálja, hogy a brit férfi kiugrott-e vagy szimplán csak kiesett a hetedik emeletről, bár a kiesés ellen szól, hogy az erkély korlátai magasak és stabilak is. Az eset szemtanúit rendkívül megrázták a történtek, ugyanis a becsapódás olyan erejű volt, hogy esélytelen volt segíteni bármelyik áldozaton. (napmintnap.com)


 

h i r d e t é s