h i r d e t é s

De most tényleg!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

De most tényleg!

2020. január 25. - 09:17

 

Mennyire szar lett volna, ha Budapest lesz a központja a Soros által 1 milliárd dollár tőkével alapított globális oktatási, kutatási hálózatnak.

Forrás: PNGFuel

Mennyire szar lett volna, ha Budapestről integrálják azt a világméretű összeesküvést, amelynek célja a felsőoktatási intézményekben folyó oktatási és kutatási tevékenység összehangolása, az ehhez szükséges intézményi és anyagi háttér megteremtése, egy világméretű oktatási és kutatási hálózat létrehozása. 

Mennyire szar lett volna, hogy Budapest a tudományos világ centrumába kerül, és idejön az a sok idegen meg külföldi, hozzák a mocskos pénzüket, nem is tudnak magyarul, és mégis itt akarnak oktatni, kutatni. 

Milyen szar lett volna, ha Budapest neve fogalommá válik a tudományos világban, és a magyar oktatók és diákok is könnyűszerrel hozzáférhetnek az új tudományos eredményekhez, intézményesen bekapcsolódhatnak a tudomány nemzetközi vérkeringésébe. 

Köszönjük Orbán Viktor és Fidesz, hogy megóvtatok bennünket ettől a ránk leselkedő óriási veszélytől és időben elüldöztétek Budapestről az Open Society Institute-t, amely létrehozza ezt a centrumot, és a CEU-t, amely működtetni fogja. Ezért is hálás lesz nektek az utókor!

Vásárhelyi Mária

Címkék: 

 

h i r d e t é s