h i r d e t é s


Deutsch nem vágyik Gyárfás helyére

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Deutsch nem vágyik Gyárfás helyére

2017. január 06. - 12:50
0 komment

 

Nem vállalja az elnökjelöltséget, pedig. Egyébként Boldog Úszó Évet kíván - írja a 24.hu.

Deutsch Tamást az elmúlt hetekben többen is megkeresték, hogy szívesen jelölnék az úszószövetség elnöki tisztségére. Mivel szerinte azonban Magyarországon nem titok, amit egynél több ember tud, ezért a nyilvánosság előtt (Facebook-oldalán), jelezte, sem most, sem később nem vállalja az elnökjelöltséget.

Az EP-képviselőnek, miniszterelnöki biztosnak van így is elég sportos feladata. Fel is sorolta.

A magyar sport vezetésében örömmel dolgozom: az MTK elnökeként, a MOB tagjaként, a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnökeként, a Sportegyesületek Országos Szövetsége elnökeként megtisztelő feladataim vannak. Az MTK úszószakosztályának versenyzőiért, edzőiért, sportszakembereiért felelősséggel tartozom. Ezért az úszószövetség január 8-i közgyűlésén az MTK képviselője dr. Bienerth Gusztáv elnökjelölt megválasztását fogja támogatni és magam erre buzdítom a közgyűlés valamennyi szavazati jogú tagját.

Boldog Úszó Évet Kívánok!

Mint korábban megírtuk, Bienerth Gusztáv nem tartja magát a kormány jelöltjének. A turizmusért felelős kormánybiztost, a 2024-es budapesti olimpiai pályázat alelnökét, Gyárfás Tamás lemondása után, szintén rengetegen megkeresték, ő viszont éppen ezért döntött úgy, hogy megpályázza az elnöki posztot. (24.hu)h i r d e t é s

betöltés..

;