h i r d e t é s

Disznó végzett a hentessel

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Disznó végzett a hentessel

2023. január 21. - 12:49

Halálának pontos körülményei egyelőre nem ismertek. 

Forrás: Paul Yeung/Bloomberg/Getty Images

Meghalt egy hentes Hongkongban, amikor egy disznót akart levágni, az állat azonban fellökte. Ennek következtében a kezébA 61 éves hentes a város északi külvárosában, a Kínával közös határ közelében lévő Sheung Shui vágóhídon dolgozott. A hentes éppen le akarta vágni a disznót – amelyre már sokkolóval rálőtt –, ekkor azonban az állat váratlanul magához tért és feldöntötte – írja a CNN.

Egy kollégája talált rá, eszméletlenül hevert, kezében a bárddal, a bal lábán pedig egy hosszú, nyílt sebbel. A rendőrség egyelőre még nem tudta megállapítani, mi volt a halál oka, de a városi munkaügyi hivatal már vizsgálatot indított. 

A munkaügyi osztály szomorúan értesült a halálesetről, és mély együttérzését fejezi ki a családnak. Igyekszünk a lehető leghamarabb lezárni az ügyet, megállapítani a baleset okát. A munkavédelmi jogszabályok megsértése esetén a jogszabályoknak megfelelően intézkedni fogunk

– mondta a hivatali szóvivő.

A város élelmiszer- és környezethigiéniai osztálya, amely a vágóhidakat kezeli, közleményben fejezte ki részvétét a férfi családjának. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lett a disznóval.

en lévő húsbárddal komoly sebet ejtett a bal combján. Halálának pontos körülményei egyelőre nem ismertek. (Index)