h i r d e t é s

Divatos, mégis egyedi telefontokra vágysz?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Divatos, mégis egyedi telefontokra vágysz?

2020. január 15. - 08:38

 

Ha azt kérnénk, hogy mondj egy egyedi, igaz streetwear márkát, neked melyik jutna először az eszedbe? Ha a Supreme, akkor éppen úgy gondolkodtál, mint mi! A Supreme már sok éve világelső a deszkás márkák között. Ha esetleg most hallanál először róla, vagy szeretnéd kicsit jobban megismerni, olvass tovább!

Forrás: infinitytokok.hu

Röviden a Supreme márkáról

A mai világban tulajdonképpen nagyon nehéz divatosan egyedinek maradni. Ma már nem az a legmenőbb, aki csupán márkás ruhadarabokban sétál végig az utcán. Manapság már az is fontossá vált, hogy egyedi legyél, amikor kilépsz az ajtón, hiszen senki sem szeretne átlagosan kinézni. A Supreme nagyon ügyesen ráérzett az emberek ezen igényére, ráadásul mivel szinte minden árujuk limitált, így garantálja az egyediséget.

A Supreme egy deszkás márka, amelynek már az alapításakor is az volt a célja, hogy egyedi és különleges ruhákat és kiegészítőket gyártson, mindezt úgy, hogy minden darab egyszeri és megismételhetetlen legyen. James Jebbia alapította 1994-ben New Yorkban a céget. A sikerességük abból is tökéletesen látszik, hogy nem kisebb hírességek működtek már velük együtt, mint Lady Gaga, Kate Moss és Morrissey.

Egy új kollekció érkezését mindig beharangozzák, ugyanis a limitált mennyiségű cuccok még most is elérhető áron kaphatók. A Supreme logóval ellátott termékeben igazán divatosnak érezheted magad, mindezt úgy, hogy egyedi maradsz.

A divat és az okostelefonok

Instagram, Facebook, Snapchat. Csak a legnépszerűbb közösségi oldalak közül néhány, ahol képeket oszthatunk meg magunkról, élményeinkről, vagy éppen arról, kivel mit ettünk. A legtöbben az okostelefonunkkal fotózunk, hiszen már ezeknek az eszközöknek is legalább olyan jó kamerájuk van, mint egy hobbi fényképezőnek. Mit sem ér azonban a menő kép, ha a telefon kamerája karcolásokkal tarkított a sok pacsitól, amit az aszfalttól kapott. Egy Supreme telefontokba bújtatva hű társad is olyan egyedi külsőt kaphat, amilyenben te is jársz.

Menő védelem a telefonodnak

Egy Supreme felirattal ellátott egyedi telefontokkal igazán divatos kiegészítővé válthat a telód. Nem mindegy viszont, hogy honnan van az a tok. Rengeteg kínai és egyéb oldal előszeretettel hirdeti a nagyon-nagyon olcsó és divatos tokjait. Ezekkel csupán egy probléma van: éppen csak egy kicsivel képesek jobban megvédeni az okostelefonod egy esetleges leeséstől, mint egy papírzsepi.

A telefonok javítása egyébként sem olcsó mulatság, így érdemes megelőzni a bajt. Egy kijelzővédő és egy jó minőségű tok sok fejfájástól és pénz veszteségtől menthet meg, hacsak nem szeretnél te is karcos, esetleg betört képernyőjű telefonnal mászkálni. Ha egy olyan telefontokot szeretnél, ami akár éveken keresztül maximális védelmet biztosít a telefonodnak, akkor mi az INFINITY Tokok termékeit ajánljuk.


 

h i r d e t é s