h i r d e t é s

Dömsödit kicsinálják – “baráti testületi ülésen” lemondásra szólították fel a polgármestert

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Dömsödit kicsinálják – “baráti testületi ülésen” lemondásra szólították fel a polgármestert

2018. április 16. - 17:52

 

A leszámolás-invázió elérte Dömsödi Gábor települését is, a testületi ülésen Farkas Attila, volt fideszes alpolgármester, önkormányzati képviselő azt javasolta Dömsödi Gábornak, hogy ha annyira megromlott a kapcsolata a többiekkel, mint azt hangoztatja, akkor mondjon le polgármesteri tisztségéről. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: gepnarancs.hu

A mesebeli hét törpe feláll és távozott…Az Obán-média helyi orgánumának a nool.hu-nak.

A legutóbbi ülésen kétszer is elmondta a polgármester, hogy annyira megromlott a viszonya a testület tagjaival, hogy nem kíván későbbiekben együtt dolgozni velünk, bár tavaly még úgy nyilatkozott, hogy korrekt az együttműködés a tagokkal. A polgármester döntése függvényében a testület a későbbiekben kialakít majd egy álláspontot.

Azt az érdemi információt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy:

ezután felállt mind a hét képviselő és otthagyták az ülést.

Dömsödi Gábor viszontválaszát a helyi tévében mondta el:

„nem fogok lemondani, és nem azért, mert azt gondolom, hogy tartható ez a helyzet, hanem azért nem, mert Pásztó megérdemli, hogy egyszerre válasszon új polgármestert és új képviselő testületet. Ezt pedig csakúgy lehet megtenni, hogyha a tisztelt képviselő testület is lemond, kockáztatva azt, hogy vagy újra választják őket, vagy nem.”

Dömsödi Gábor közösségi oldalán is reagált:

"Bebizonyították megint, hogy őket nem Pásztó érdekli, hanem az önös érdekek. A legszörnyebb az, hogy a Tisztelt Képviselők annyira nem értik a dolgukat, hogy azt sem tudják, hogy ha én most – megfogadva Farkas Attila javaslatát – lemondanék, rögtön elvesznének az elnyert, 2500 millió forintnyi pályázati pénzek és még csődbe is menne a város, mert senki sem írhatna alá, hiszen alpolgármester sincs, mivel lemondott.

Más meg nem vállalta a felkérést. Ez egy politikai játszma, de nem én leszek a vesztes, hanem Pásztó városa. Ez újabb öngól, annak bizonyítéka, hogy a Testület nem nagyon érti, hogy hol van és mi a dolga.

A lényeg: én nem mondok le, végzem a munkám. Ha a testület lemond, akkor új választás jön, nekem is, nekik is. Sokba kerül ez a városnak, (minimum 5 millió forint) de annál semmi sem drágább, mint amikor alkalmatlanok ülnek a vezetői székekben. Hogy kire gondolok, – magamra vagy másra, – azt nem én döntöm el, nem is a fizetett bérmocskolódók (a trollok) hanem a választók!"

gepnarancs.hu


 

h i r d e t é s