h i r d e t é s

Dopeman elárulta, mennyit fizet neki a Fidesz

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Dopeman elárulta, mennyit fizet neki a Fidesz

2021. január 17. - 06:29

 

Pityinger László, azaz Dopeman a minap arról beszélt a Mandinernek, hogy ha a kormány bedurrantja a gazdaságot, rájuk fog szavazni, az ellenzék célja pedig kizárólag a zsákmányszerzés.

Forrás: AzIgaziDopeManTV / YouTube

"Sosem tekintettem magamra gengszterként, de azt mondhatom, hogy olyan voltam a kilencvenes és a kétezres évek éjszakai életében, mint Frank Sinatra. Annyi tartás azonban mindig volt bennem, hogy a gyengébbekkel ne kezdjek ki. És ahogy akkoriban, úgy most sem keresem senki kegyeit. Bárki is komolyan azt hiszi, hogy a véleményem miatt majd pozíciót kapok a Fidesztől? Én? Ugyan már. Ettől még tény: Orbán orrhosszal jobb, mint a kihívói, akiknek nem szól másról a terve, mint a zsákmányszerzésről. Meglepne, ha a Fidesz-KDNP kikapna 2022-ben.

A kormánypártok valódi ellensége az, hogy már tíz éve van hatalmon."

Dopeman a 2010-es évek elején erősen kritizálta a kormányt, azonban szerinte egyre több ráció van Orbán Viktor politikájában.

"Azzal vicceltem, hogy nem kell úgy félni annyira az oltástól, nézzék meg, mit vettek a multiban meg a dohányboltban tegnap. Az van, hogy kimaxoltuk a fogyasztást. Például ha a dolgokat természetes formájukban ennénk, ízfokozók nélkül, kevesebbel is jól laknánk. A cukor instant kábítószer, veszélyesebb, mint a kokain. Melléktermékként pedig ott van egy rakás betegség. Erről azonban nem a háttérhatalom tehet, persze mindig akadnak nyerészkedők, a multi valójában mi magunk vagyunk. Egyébként abból sem csináltok titkot, hogy szerintem a mostani járványnál százszor szarabb dolgokat is túlélt az emberiség. Az összeesküvés-elméleteket gyártó vírusszkeptikusok mindenesetre most megharagudtak rám. Csakhogy én sohasem megfelelési kényszerből nyilvánítok véleményt" – nyilatkozta a rapper a lapnak. Az interjú komoly visszhangot váltott ki, amire egy rövid videóban reagált a saját YouTube-csatornáján.

"Most nagyon sokan kattognak azon, hogy mennyit fizetett nekem a Fidesz. Nem akarlak Titeket felidegesíteni, de most elmondom: megígérték, hogy ha beoltatom magam, kapok 100 ezer forintot." (Index)


 

Kommentek

h i r d e t é s