h i r d e t é s

Dupláz a mulatós herceg

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Dupláz a mulatós herceg

2019. március 07. - 18:56

 

Csárda Party - új műsor a Zenebutikon. 

Áprilisban Csárda Party címmel indul új műsor a TV2 - Zenebutik csatornán. A két házigazda: a már jól ismert mulatós herceg, Barna Barnabás és Csibész Tóth Miki. A mulatós műfaj meghatározó alakjai poénokat, sok nevetést, és izgalmas fellépőket ígérnek minden nézőnek. 

Mozgalmas lesz az idei év Barna Barnabásnak, hiszen amellett, hogy elkezdik forgatni a Hercegi Party ötödik évadát, új felkérést kapott a TV2 - Zenebutik csatornától. Az ország mulatós hercege társműsorvezetőként kerül képernyőre a 2019. április 19-én induló Csárda Party című műsorban Csibész Tóth Miki mellett. 

Gyerekkorom óta imádom a csárdákat: nem csak a finom ételek, de a fülbemászó muzsika miatt is. Emellett a színpad a második otthonom, így nem nehéz elképzelni, mennyire várom a Csárda Party indulását. Úgy érzem, Mikivel tökéletesen kiegészítjük egymást: mindketten szépek és tehetségesek vagyunk, és remekül mutatunk a képernyőn

- mondta Barna Barnabás, aki igazi csárdahangulatot, sok poént és nevetést ígér a nézőknek. 

A TV2 - Zenebutik csatornán hamarosan induló Csárda Party fellépői olyan izgalmas előadók lesznek, mint a Hídvégi Band, Csimszi Rudi és Mónika, Rigó Mónika és Szlábik Erik. Természetesen a műsorvezetők is elhozzák majd a legnagyobb slágereiket.


 

h i r d e t é s