h i r d e t é s

Egy csepp a tengerben---Ételosztás Debrecenben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egy csepp a tengerben---Ételosztás Debrecenben

2019. augusztus 22. - 13:18

 

Az ingyenes ételosztáson egy tál meleg ebéddel, friss kenyérrel várunk minden rászoruló honfitársunkat. A gyermekes családoknak fagyival is kedveskedünk.

Mivel a hétvégére meleg várható, így hűtött ásványvízzel is készülünk. 

  • Az ételosztás ideje: 2019. augusztus 25 /vasárnap/, 11.00-12.00 között
  • Helye: Debrecen, Petőfi tér 

A szegények, az elesettek támogatása egy közösség erejét mutatja. Meggyőződésünk, hogy nem lehetünk közömbösek azok iránt, akik nem a élet napos oldalán foglalnak helyett, akik önhibájukból, vagy anélkül mindennapos küzdelmet vívnak a talpon maradásukért. 

Felebaráti kötelességünk segíteni azoknak az embertársainknak, akik nem az élet napos oldalán tengődnek, sokszor nehéz körülmények között küzdenek a talpon maradásukért.

Úgy gondoljuk, hogy Teréz anya pontosan megfogalmazta, az emberi lét igazi értelmét:

Életünk végén nem a diplomáink alapján leszünk elbírálva, vagy hogy mennyi pénzt szedtünk össze, vagy hogy milyen dolgokat valósítottunk meg. Hanem aszerint leszünk elbírálva, hogy: „Éhes voltam és te megetettél, fáztam és te ruhát adtál, nem volt fedél a fejem fölött és te befogadtál.

Kérünk minden jóérzésű honfitársunkat, -ha erre lehetősége van--akár anyagi támogatással, gyermekjátékokkal, nyári ruhákkal, cipőkkel segítse a nélkülöző felnőttek és gyermekeik megvendégelését. Mivel közeledik a tanév, így tanszereket, iskolatáskákat is jó szívvel fogadunk. Higgyék el, adományuk  jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló embertársunk  számára szerezhetünk közösen örömet.  

Minden segítséget, támogatást, felajánlást hálásan fogadunk.

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni a rászorultak megvendégeléséhez, hétfőtől-péntekig, 09.00-16.00 óra között az alábbi telefonszámokon jelezheti: 52/ 476 405, vagy 20/ 460 32 53. / Ezen a számon  hét minden napján elérhetőek vagyunk./ 

  • Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma : Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802.
  • Kísérőszöveg: Ételosztás --2019.

Az adományokat az ételosztás napján is jó szívvel várunk. Aki segíteni szeretne,augusztus 25.-én, 10.30-tól megtalál bennünket Debrecenben, a Petőfi téren, az aluljáró előtti területen.

Tudjuk csepp a tengerben amit immár hét éve teszünk, de talán anélkül a cseppek nélkül, sekélyebb lenne a tenger.  

Debrecen, 2019. augusztus 22 

Tisztelettel

Tukoráné Kádár Ibolya


 

h i r d e t é s